seiken Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jedna bramka = jeden browar , boję się ,że 8 mi nie starczy baba krzyczy ty opoju a ja mówię ,że ambitny cel przed naszymi postawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 No to mamy 0:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Aby do przodu. Milik - nie wracaj!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Aby do przodu. Milik - nie wracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Aby do przodu. Milik - nie wracaj!!! Lubię to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Zaczyna się robić nie za miło 1:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jest ok 1:4.Brawo Kuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Już 1:5 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 1:6 bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Kyśka moim zdaniem robi różnicę Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 I truskawka na torcie była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ładny mecz, chociaż Armenia zagrała słabo. Krychowiak potrzebny właśnie na takie drużyny do robienia przewagi w środku pola, na PSG może nie ma umiejętności technicznych, ale do naszej jeszcze nie do końca ułożonej drużyny jest niezastąpiony. Wolak ładnie wszedł do reprezentacji, widać wie gdzie się ustawić, piłka szuka go podobnie jak Milika chociaż z innym trochę skutkiem Żarty żartami, ale Milik też jest potrzebny, reprezentacja z nim gra innym systemem i lepiej utrzymuje się przy piłce. Wystarczy porównać style gry z Milikiem i bez niego, problemem jest tylko brak opanowania w sytuacjach podbramkowych, ale ma czas jeszcze do tego dojrzeć po kontuzji. Przypominam po akapicie, że Lewandowski też był odżegnywany od czci i wiary za grę w polskiej reprezentacji i teraz nikt o tym nie pamięta a Ci co go wysyłali na ławkę nie chcą pamiętać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Kryśka w odbiorze ,Piszczekświetny , Robek nic dodać nic ująć , a i Szczęsny nogami,[emoji9][emoji9] ale jeszcze duże braki Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jak by ktoś był ciekawy wyniku to Dania prowadzi z Czarnogóra 1:0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Miło mi się oglądało ten mecz przyjmując delegację z Łodzi gdzie też sam przyjmowałem nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ten jegomość drący się na trybunach stadionu w Czarnogórze jest naprawdę cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Za 30 minut zaczynamy walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ktoś obstawia? 2-0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Tomek ja 3-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Kur... przestańcie z tym obstawianiem Żebyśmy czasem w barażach nie musieli grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Nie wierzmy w zabobony mamy 21 wiek, jeśli mają wygrać lub przegrać to i tak to się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Jakby Lewy kolejnego hattricka walnął to bym się nie obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Ja też pewnie nie Oby tak było Może o Króla strzelców powalczy C.Ronaldo już naszego Lewego dogonił Najpierw niech zapewnia sobie awans Edytowane 8 Października 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Goool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Goool! A no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi