grzesiekre Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tomek.wiecej optymizmu . A na sędziów nie ma się co oglądać.tu trzeba zapier....lac!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Oby sił starczyło, kolejny dobry mecz Mączyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bardzo ciekawy mecz - oby po zakońćzeniu była euforia Mimo wszystko wolę chaotycznego Kubę niż tą surowiznę która na jego pozycji teraz biega a co do Fabiana - jest bardzo solidny, ale ja wolałbym widzieć w kadrze bramkarza, który może babola czasem wpuści, ale często wybroni coś beznadziejnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie jest źle , trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 wynik do przerwy dobry i niedobry-pewnie kto teraz strzeli ten jedzie na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Olo ,co Ty chcesz od Fabiana???Mało mamy kalek na boisku,czep się Grosickiego czy innego Pazdana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jest! Jest! Jest! LewanGOLski! Brawo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Brawo... dziękujemy ...powodzenia w 2016 !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ha! Dożyłem tej chwili. W 87 minucie żona mówi do szwagra żeby się przesunął bo nie widzi ekranu! Pierwszy raz kobiecina oglądała jakikolwiek mecz. To mnie bardziej cieszy niż ten awans! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jest awans, brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Krychowiak ma predyspozycje bycia najlepszym defensywnym pomocnikiem na świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W końcu zwycięstwo po walce,dobry mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 DZIĘKUJĘ.Za walkę, za emocje, tetno i stres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Matko ...... od 1973 r. piłka nożna odbiera mi zdrowie i wcale nie na boisku, ale przed telewizorem. To już 42 lata..... Jak ten czas leci. Były chwile wielkiej radości (1974, 1982), ale i chwile wielkiego zwątpienia, gdy mówiłem sobie ...... wyluzuj, szkoda zdrowia. Trochę się na tym znam i powiem Wam jestem dumny, bo znowu mamy drużynę, najlepszą od jakichś 20 lat. Nie wszystko działa bez zarzutu, ale czuję, że dla tych chłopaków orzełek na piersi znowu jest ważny, walczą, mają umiejętności.... i znowu zabierają mi zdrowie, bo drę się jak wariat, bo nie mogę usiedzieć na dupie, a serce wali jak młot. Jestem szczęśliwy. Mamy awans. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 I ja dziękuję za wielkie serce do gry. I proszę o więcej. Brawo chłopaki macie jaja. Za te wszystkie gole i emocje. Robert Jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Olo ,co Ty chcesz od Fabiana???Mało mamy kalek na boisku,czep się Grosickiego czy innego PazdanaNic nie chce - po prostu wolę w bramce "wariata" niz solidnego "kujona" Kalekę widziałem dziś jedną - z Poznania najwazniejsze, ze awans jest!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Lewy w koncu zaczyna ciagnac reprezentacje, to cieszy! Jest jeszcze kilka pozycji do przedefiniowania, ale jezeli bedzie kondycja na caly mecz, sportowa zlosc, zadza wygrywania...mamy szanse wyjsc z grupy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 https://pbs.twimg.com/media/CREHFqWWcAEnPWB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Heheh "Kalekę widziałem dziś jedną-z Poznania"............widać, nie tylko sędzia tego wieczoru był ślepy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Nie mamy pomysłu na grę, sędzia nie jest nam przychylny raczej na EURO nie pogramy Weź ty sie lepiej za woblery. HeheBrawo Polacy Edytowane 11 Października 2015 przez Krzysztof Jeżyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) ....my tu gadu gadu ,a siatkarze już po fazie grupowej w ME.W ćwiercfinale zagramy z wygranym z meczu Holandia-Słowenia Edytowane 11 Października 2015 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) a ja dziękuje za radio w 21 wieku. nie mogłem oglądać wiec słuchałem. Zimoch po latach ciągle jest tak samo świetny jak w pamiętnym meczu Widzewa z Broendby.https://www.youtube.com/watch?v=jY-GpnzS-zonie mogę napisać że wielkim kibicem jestem, ale cieszę się że doczekałem się awansu do prestiżowej w końcu imprezy.( liczę że boys in green dadzą radę w barażach i również pojawią się nad Sekwaną)pozdrówka Edytowane 12 Października 2015 przez peresada 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dobry mecz i wreszcie fajnie się ogląda reprezentację. Nawet jakby nie pojechali do tej Francji to bym nie płakał bo wreszcie bez wstydu i nerwacji można patrzeć na ich grę. Ale jadą zasłużyli na to i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Panowie, to i ja coś skrobnę...jak oglądam mecz przed własnym telewizorem, to emocje ze mnie wyłażą i zawsze się drę i w ogóle... Na mecz ze Szkotami poszedłem do sąsiada i jakoś udało mi się trzymać tak zwany... "fason", bo oni ludzie spokojni, małe dzieci też są i żona sąsiada jeszcze by się wystraszyła...Ale już w niedzielę (za zgodą moje Drugiej Połowy) zaprosiłem sąsiada do siebie (bo w sumie wypadałoby, nie?) No i oczywiście od pierwszych minut nie wyrabiałem nerwowo, sąsiad tylko się śmiał, żona to już mnie zna, ale i tak dostało mi się kilka słów krytyki w trakcie meczyku...Podsumowywując, to chyba jeden rok z życia mam mniej po tym wieczorze, ale chwała chłopakom za walkę i najlepszy mecz w tych kwalifikacjach.Oby tak dalej i oby nie skończyło się na 3 meczach na Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O 16.45 gramy ćwierćfinał ME ze Słowenią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi