Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Bramka na otarcie łez. Jak dla mnie nie wychodzimy z grupy na Mundialu.

Obejrzyj sobie pierwszą połowę, przeanalizuj zmiany i przestań pierdolić ;)

Słownictwo na naszym portalu niedopuszczalne. Uszanuj nasze zasady, albo będę zmuszony kolejny raz wyciągnąć konsekwencje.

Edytowane przez woblery z Bielska

Obejrzyj sobie pierwszą połowę, przeanalizuj zmiany i przestań pierdolić ;)

Przymknij się lepiej ;) . Pisałem jak wspomniałem na podstawie drugiej a tam był piach.

Rozmawiamy z wzajemnym szacunkiem. Nalegam. A na zaczepki podobne do cytowanego postu właściwą reakcją jest przycisk "zgłoś".

Edytowane przez woblery z Bielska

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Na Narodowym w I edycji Grand Prix na żużlu zwyciężył Tajski (Woffinden).

Drugi Magic (Maciek Janowski) a trzeci Fredka (Lindgren)...

Oj ,działo się... ;)

Trochę działo... . Nie tylko ze względu na ambicję zawodników, ale też z powodu rozrywającego się toru.

Kto od początku roku w formie, potwierdził to na Narodowym. Woffinden, Lindgren, Łaguta świetnie wystartowali. Do tego mamy trójkę Polaków, którzy powinni walczyć o jakiś medal-Janowski, Zmarzlik, Dudek. Choć jeśli Bartek nie dojrzeje psychicznie, będzie miał mniejsze szanse. Albo skończy sezon kłopotami. W każdym jego wyścig (gdy nie jest na prowadzeniu) pachnie gipsem. "Odnowionemu" Pedersenowi, kontuzja nie pozwoliła na nawiązanie walki, na takiej nawierzchni.

Na minus aktualny MŚ, od początku sezonu zagubiony i zdekoncentrowany, ale on jeszcze się pozbiera i powalczy o medal.

Typowani na outsiderów Cook, Pawlicki, Iversen, nie pokazali niczego, co zadałoby kłam tym opiniom.

Karuzela dopiero ruszyła, można jeszcze się wybrać na jakiś turniej w Polsce.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Walki jak na razie i w finale LM nie ma ...

Emocje nieduże w dalszym ciągu, ale takiego błędu bramkarza w LM to chyba nie było ... :D

Szybka odpowiedź :) 1 : 1

Piękna bramka Garetha Bale.

Edytowane przez SlawekNikt