jabadaon Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Brawo Święty, brawo Kszczot ????????????Ależ one są wielkie... Zajebiscie to rezegrały. Ktoś wcześniej pisał, że la w Niemczech jest w odwrocie. Po tych mistrzostwach tego nie widać... są na 2 miejscu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Kompletna bzdura. Ilu ludzi tu biega dla zdrowia, ilu młodych uprawia jakiś sport i ile miejsca poświęcają sportowi w mediach. Bardzo miłe było przypomnienie w tutejszej tv, że Mateusz Przybyłko, który wygrał w skoku wzwyż, ma polskie korzenie. Mamy też złotego Szymona Koniecznego, który zdobył tytuł na Młodzieżowych MŚ w muszce. Chciałbym żeby każdy u nas cieszył się z medali jak Niemcy to potrafią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dzisiaj rano jadąc na ryby krajową 10 spotykałem co chwilę kolarzy,wracając to samo . Z ciekawości pogrzebałem i co się okazuje ,to jest wyścig maraton http://1008.pl/edycja-2018/ szacun dla uczestników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dzisiaj rano jadąc na ryby krajową 10 spotykałem co chwilę kolarzy,wracając to samo . Z ciekawości pogrzebałem i co się okazuje ,to jest wyścig maraton http://1008.pl/edycja-2018/ szacun dla uczestników.Nie Paweł, to są kolarze, którzy zgubili się na Tour de France. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Brawo dla naszych siatkarzy 3:2 z Ruskimi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Gratulacje za zwycięstwo nad Ruskimi i w turnieju!Jednak ciągle mam niesmak... ciągle coś mi nie do końca leży w wyborach Heynena. Tak samo z formą... ale cóż, ma przyjść za 2 tygodnie i wtedy będziemy go rozliczać. A jak nie pójdzie to zostanie i doczeka się Wilfredo Leona a wtedy na nowo będziemy definiować poziom naszej repry Brawo Szulc i brawo Szalpuk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Zastanawiałem się, gdzie ta informacja pasuje. Chyba tutaj.https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/775645/jakub-swierczok-spedza-czas-nad-jeziorem-zlowil-16-kilogramowa-rybe Wie ktoś, co to za "czarnuchy" wiszą przy tych wędkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Na ryby jeżdżą, a grać nie ma komu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A za moment... Pierwszy mecz Brzęczk.. Trzymam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Goool ! 1:0 Polska-Włochy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Karny z dupy i 1:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 dokładnie....pierwsza była piłka. Po co ten śmieszny var skoro nie korzystają z niego sędziowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 dokładnie....pierwsza była piłka. Po co ten śmieszny var skoro nie korzystają z niego sędziowieTu nie było VAR -u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie można używać? To mój błąd. Myślałem że teraz we wszystkich rozgrywkach jest VAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Gramy z Irlandią...Skład eksperymentalny.Ciekawy jestem jak wypadnie super snajper Piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Milik jak zwykle ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Milik jak zwykle Nie znoszę typa. Zarozumiały buc. Te jego wieczne pretensje do innych to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 A jak myślicie , nowy trener doczeka do przyszłych ME.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Hiszpania-Chorwacja 6:0 to dzisiaj sensacja dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ja odpuściłem sobie oglądanie po pierwszej połowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Reprezentacja zagrała taktyką znaną nam z boisk ligowych - 80% podań w bok lub do tyłu ale nie jest to dobra taktyka dla reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) MŚ w siatkówce.Zaczynamy meczem z Kubą...Na razie dobry początek.1 set dla nas. Edytowane 12 Września 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Początek świetny...2 Set ok... Ale nie można na razie na tle Kubańczyków za wiele powiedziećW trzecim już można... I nie wiem o co chodzi trenerowi z Kurkiem... Jak lubię i szanuję, to jednak nie poziom reprezentacji... Edytowane 12 Września 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A taaam Kurek zły nie jest. Ale 3 set to porażka. Jak zwykle - nigdy nie mogą ze słabszym wygrać 3:0 tylko odpuszczają a potem jest 3:2 i to nie koniecznie dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Dobrze nie jest...Rywale super zagrywają.Bomby piekielne.Czarno to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi