cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam kolegów.Mam problem z hamulcem w kołowrotku abu Garcia Orra s20. Mianowicie podczas zmieniania szpuli nad wodą wypadło mi pokrętło regulujące siłę hamulca na ziemię i się posypały części z niego . Nie ma ktoś na stanie może z używanego kręcioła przeznaczonego na części odsprzedać / oddać uszkodzonego elementu ? Ewentualnie wskazanie miejsca gdzie coś takiego dostanę . Wydaje mi się że pokrętło będzie pasować z modeli Orra s10 i s30.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Może napisz do przedstawiciela abu w Polsce. Może oni jakoś Ci pomogą ? A Swojego pokrętła nie jesteś w stanie "poskładać " do kupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Pierścionki zabezpieczające się posypały i zostały na brzegu i w rzece ... Napisałem do Serwisu Abu, zobaczę co odpowiedzą. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zamawiam właśnie części do Abu u znajomego dystrybutora. Trzeba zazwyczaj czekać nawet 2-3 miesiące, ale może uda się wcześniej. Jakby co to schemat w rękę i numery części z dokładną nazwą i serią modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Numer oryginalny : 1252750 (wyczytane z kartki umieszczonej w pudełku razem z kołowrotkiem. Powiedz mi Tomku czy jesteś w stanie dowiedzieć się jaka cena tego knob-a jest? Bo jak ma to wyjść 100 złotych to wolę nowego kręcioła szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Będę wiedział jak serwis odpowie. Jeśli jesteś nadal zainteresowany to na priv poproszę dokładna nazwa modelu ze schematu i numer części oraz omówimy szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Moje zdanie na temat tego kołowrotka jest bardzo wulgarne powiem tak chińszczyzna jakich mało niewarta tych pieniędzy , kołowrotek powinien kosztować max 40zł .Dolna pokrywa tkz. dupka jest jedynym tworzywem zabezpieczającym cały mechanizm . Żeby było zabawniej jedna śrubka trzyma małej plastikowej tulejce . Tulejka z gwintem się załamała w moim egzemplarzu i woda deszczowa hulała sobie do zatarcia mechanizmu . Hamulec jest pod wzdręgi na pełnym skręceniu okoń 30cm wyciąga plecionkę bez problemu jest bardzo słaby . Jakość wykonania słaba . Kołowrotek Porażka nikomu go nie polecam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgadzam się. Kupiłem "okazyjnie" za psie piniundze ale i tego nie wart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi