Forest-Natura Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Witam.Szukaj po tytule i autorze na amerykańskim ebay-u, w Amazonie i w ofercie firm sprowdzających książki z zagranicy do naszego kraju (Libristo.pl i podobne).To trzy doskonałe źródła zakupu ksiażek o flajfiszingu - nabyłem przez nie kilkanaśie pozycji (głównie USA i GB), nowych jak i z drugiej ręki, dużo taniej niż oficjalne ceny wydawnicze i najczęśiej z darmową przysyłką.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) Niestety nie mam dwóch egzemplarzy@Forest - ta książka nowa dostępna jest wyłącznie przez swing the fly.Nie ma jak gdzie indziej, chyba że jakaś używana na eBay?Ps. W tej chwili jest również wyprzedana na swing the fly Edytowane 7 Października przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Niestety nie mam dwóch egzemplarzy@Forest - ta książka nowa dostępna jest wyłącznie przez swing the fly.Nie ma jak gdzie indziej, chyba że jakaś używana na eBay?Ps. W tej chwili jest również wyprzedana na swing the flyWitam.Dlatego ebay (amrykański i brytyjski) i amazon (to też popularna w USA platforma sprzedaży książek z drugiej ręki) są dobrym źródłem - tylko trzeba by cierpliwym ... wcześniej czy później wypływją tam różne ciekawe pozycje :-)Pozdrawiam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemaz Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Ok. Dzieki za info nt. Libristo.pl itp. - nie miałem pojęcia że takie coś istnieje. Poczekam, może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi