mahi66 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 sie k...wa powodzi ----Mam podobnie jak Piotr, wolę odwinąć kilkanaście metrów plecionki niż wskutek zakleszczenia odstrzelić przynętę za kilkadziesiąt PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Panowie, zastanawiam się czy w tym roku nie zamienic mojego Abu Revo S na Tatule 200 właśnie.Co myślicie ? Młynek spasowany z westin w3 do 80g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Której generacji masz to Revo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Powiem ci jak dojdzie do mnie moja tatula właśnie do W3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Której generacji masz to Revo? Szczerze nie wiem, chyba nowsze. Kupowałem na redpike. https://www.redpike.pl/product-pol-3177-Abu-Multiplikator-Revo-S-Left-Lp.html Generalnie to byl moj pierwszy multik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Panowie, zastanawiam się czy w tym roku nie zamienic mojego Abu Revo S na Tatule 200 właśnie.Co myślicie ? Młynek spasowany z westin w3 do 80gDla potomnych:Westin W3 20-80 + Tatula 200 HD = idealne połączenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krukuuu89 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Panowie przyszedł mi kijek w3 20-80 Jestem amatorem jeśli chodzi o casting. Jaki byście mi doradzili młynek do tego kija ? Myślałem nad Curado 201 lub DC, abu revo beast 41 i przypadkiem całkiem usłyszałem o tej tatuli 200 a może jest coś jeszcze innego godnego polecenia w lepszej cenie a nie straci na jakości i będzie bardziej spasowany z kijem. Z góry dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Do 80 gramów spokojnie wystarczy też Tatula 100. Ja polecam Curado DC 151 HG lub zwykłe przełożenie w zależności od upodobań i stosowanych przynęt. Osobiście mam jeden zwykły i jeden HG i to moje ulubione multiplikatory. Na Aliexpress są zawsze kilka stówek taniej niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Już gdzieś pisałem.Sparowałem ten kij z Tatula HD 200 i jest idealnie, zestaw dobrze wyważony, nie czuć go w ręku nawet przy całodniowym użytkowaniu.Revo beast 41 będzie za mocny, tzn nie potrzeba aż takiego do 80g, a 270 g waży, myślę że będzie za ciężki.Co do Tatuli 100, miałem przez chwile i sprzedałem, jakoś mnie nie przekonała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krukuuu89 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) DAIWA TATULA HD 200HSL LIMITED Takie cudo znalazłem a Pytanie czym się różni ta wersja od zwykłej bez limited to nie mam pojecia ????????♂️ Z tego co zauwazylem to przełożeniem 7:3:1 a limited 6:3:1 jest ktoś w stanie to zweryfikować w jakiś sposób ? Bede łowił gumami po 15-19cm wiec interesowało by mnie bardziej te 6:3:1. Edytowane 19 Października 2020 przez Krukuuu89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Do gum niższe przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krukuuu89 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Do gum niższe przełożenie.Zamówiona 6:3:1 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Jakby ktoś "niewłaściwą" ręką nawijał to już są 3setki dostępne:https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/daiwa-tatula-tws-300-hs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Czekamy na lewusa.Jakieś info kiedy w polskiej dystrybucji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Podobno po nowym roku mają być, info ze sklepu. Edytowane 22 Października 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imbatoss Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Szybkie pytanko zamierzam na dniach kupić tatule 200 i zastanawiam się czy warto dopłacać za wersję HD (2 łożyska crbb)? Czy komfort użytkowania wersji HD jest dużo lepszy? Zaznaczam nie prze przewiduje łowienia w wodach słonych. I jeszcze jedno pytanie, które przełożenie byście polecili do łowienia 70% gumy 30% jerki 7.3:1 czy 6.3:1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Warto dopłacić. Wersja 6,3:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Komfort jak komfort ale napenwo żywotność bedzie wydłużona. Do gum zdecydowanie mniejsze przełożenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 W planie mam kupic a raczej jestem w trakcie szukania lexy 300ki ale zastanawiam sie moze nad tatula 300 ? Mysliscie ze tyle pociągnie co poczciwa lexa ? Nie ma za bardzo info bo jeszcze za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Lexa jest super, tylko gorzej z dostępnością, na tatule 300 włączyłem sobie powiadomienie w kilku sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Prorex xr to nie to samo co lexa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Lexa jest super, tylko gorzej z dostępnością, na tatule 300 włączyłem sobie powiadomienie w kilku sklepach.https://www.pecheur.com/en/gb/buy-casting-reel-daiwa-lexa-300-143510.html?af=393329&gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzgiuB8-hZZ7hXn5RLmQrgHiccYMk-LNVtYtNJ9Yp7SJxntIj_74lF4aAmLPEALw_wcB Gdybyś potrzebował pomocy daj znać Edytowane 9 Listopada 2020 przez albercik2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 https://www.pecheur.com/en/gb/buy-casting-reel-daiwa-lexa-300-143510.html?af=393329&gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzgiuB8-hZZ7hXn5RLmQrgHiccYMk-LNVtYtNJ9Yp7SJxntIj_74lF4aAmLPEALw_wcB Gdybyś potrzebował pomocy daj znaćBardziej jest poszukiwana wersja HD LTDW SE sa ale mrajowo chyba ciężko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jaki jest mniej więcej zakres cw Tatuli 200 HD? Czy dół będzie taki sam jak w zwykłej dwusetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dół mają porównywalny. Z HD rzucam kilka sezonów 140-150 bez problemów (również w solance) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi