Qcyk Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ok. A długo katujesz już te tatule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Moja Tatula HSL 200HD pracowała u mnie 4 sezony. Rzuty klockami i gumami do 120g, troll również SDRami. Pracowała w wodzie słodkiej oraz w solance niemieckiej i szwedzkiej. Teraz od roku pracuje u mojego kolegi bez jakichkolwiek oznak zużycia Edytowane 4 Lutego przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Moja Tatula HSL 200HD pracowała u mnie 4 sezony. Rzuty klockami i gumami do 120g, troll również SDRami. Pracowała w wodzie słodkiej oraz w solance niemieckiej i szwedzkiej. Teraz od roku pracuje u mojego kolegi bez jakichkolwiek oznak zużycia Potwierdzam. U mnie po dwóch sezonach serwis i nadal w dobrym zdrowiu śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Mam dwie Tatule z Ali i jedną kupioną w DE, wszystkie działają poprawnie. Każdą po kolei rozkręcałem i w każdej montowałem drag clicker. Nie widziałem żadnych oznak że to podróbka lub jakiejkolwiek różnicy między wersją na niemcy a tej z Ali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Dzięki Panowie. Zatem kupię z Ali i zobaczymy ???? Myślę że nie tylko moje wątpliwości udało się rozwiać tą wymianą zdań ???? Edytowane 4 Lutego przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Panowie podpowiedzcie proszę czy są jakieś istotne różnice między tatulą 200hsl a tatulą 200hs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego HSL - korba po lewej stronie HS - po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego No i zamówiłem 200HSL. Mam akurat plecionkę 4 ploty 1,5PE 25lb ale chyba za cienka będzie do casta? Przynęty przeważnie 40-70g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego No i zamówiłem 200HSL. Mam akurat plecionkę 4 ploty 1,5PE 25lb ale chyba za cienka będzie do casta? Przynęty przeważnie 40-70gTo zależy jak bardzo lubisz swoje przynęty [emoji6] Ja mam 40lb 4x do takiej gramatury i jest ok Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Pytam bo nie wiem a miałem nadzieję, że będzie w miarę ???? no cóż trzeba będzie kupić coś grubszego. A ile wchodzi Ci tej paletki na 200? Edytowane 10 Lutego przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego U mnie czterosplotowy Varivas Casting PE #4.0 125m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Sorki że tak tutaj torpeduję. Zważywszy na to, że będę się uczył to jaką plecionkę nie za miliony monet kupić aby najmniej bolało ???? Edytowane 10 Lutego przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego U mnie czterosplotowy Varivas Casting PE #4.0 125mVarivas Casting PE to X8 raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Varivas Casting PE to X8 raczej.NieVarivas 4X braid Casting PE Premium PE 4.0 (50Lb) . Niebieski. Tego chyba już nie ma w ofercie Edytowane 10 Lutego przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego NieVarivas 4X braid Casting PE Premium PE 4.0 (50Lb) . Niebieski. Tego chyba już nie ma w ofercieOK, myślałem że o tego chodzi. Też Varivas Casting PE, nawiasem mówiąc chyba najlepsza linka jaką miałem. Po latach zachowuje wytrzymałość i okrągły profil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego W tej ocenie się zgadzam. Też używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi