dobskip Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam. Poszukuję wędki, którą będę mógł połowić na gumy około 12-20cm z główką 15-30g w dość głębokiej żwirowni, natknąłem się na kij w tytule i chciałbym zapytać czy ktoś z forumowiczów miał z nim styczność? Jeśli tak to proszę o jakieś opinie na temat tego kija. Zastanawiam się również nad wersją 2.00m 7-30g z tej samej serii. Byłbym wdzięczny również za propozycję kijków o podobnych parametrach w granicach 300-350zł.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Do 50G może być ok, ale w tej kasie bym poszukiwał uncjówki o mocy 20lb firm z USA. 30G w D.A.M-ie to mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam ciekawego MHX do 1oz z pracowni @dąbek. Jak by co to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Do 50G może być ok, ale w tej kasie bym poszukiwał uncjówki o mocy 20lb firm z USA. 30G w D.A.M-ie to mało.Dziękuję za odpowiedź, czy mogę prosić o jakieś konkretne modele wędek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Np St.Croix Premier PC66MHF / PC66HF, Fenwick HMG66MH-F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi