admin Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zobaczcie dwie nowości z Sony. Całkiem ciekawe:- http://www.youtube.com/watch?v=O2gfQ8nxTBs&feature=playe r_embedded- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Aparat bez wizjera, średni pomysł Gdyby tylko M8/M9 były tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Gdyby tylko M8/M9 były tańsze... Samo body to pierwszy problem ale później ceny tych szkieł (!!) choć na ebayu można znaleźć starsze obiektywy za bardziej rozsądne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jak przeczytałem sobie recenzję NEX-5 tutaj http://www.imaging-resource.com/PRODS/NEX5/NEX5A.HTM to stwierdziłem, że nie jest to sprzęt warty kupienia. Oczywiści cały design jest piękny, w szczególności te obiektywy robią wrażenie. No cacko po prostu !!Ale 14.2Mpix załadowane na matrycy formatu APS-C chyba mści się na tym sprzęcie. Przegladałem zdjęcia testowe i jakoś mnie jakoscią nie powaliły. Na końcu artykułu są wszystkie Pro's i Con's tego aparatu. Sporo jest tam niedociągnięć niestety.Cały czas Panasonic LX3 i Canon G11 rządzą w tym segmecie. Chociaż nie jest to dokładnie ta sama liga. Sony jednak oferuje wymienną optykę i większy sensor. Tylko co z tego ??? Niestety, mam wrażenie, że Sony nie wyciągnęło wniosków z kompletnej klapy lustrzanki A900. Lustrzanki przepakowanej pikselami, mającej poważne szumy już powyżej ISO400. No cóż, ich decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Fakt A900 było nieźle skopane. Hardware ten sam co w D3x a .... Kiedy byłem na spotkaniu Nikona wspomnieli o A900 i powiedzieli, że Sony chyba mocno pracowało nad tym by zepsuć co tylko możliwe. Odległość między A900 a D3x jest ogrmona ... cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi