bigrafi Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 WitamCzy warto na początku czerwca - długi weekend szukać jeszcze belony. Jeśli tak - to gdzie najlepiej w części zachodniej?Z góry dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam nadzieję, że tak! W tym roku zima trochę przycisnęła, więc może tobiasze nie spłyną za szybko. Dokładnie w tym terminie jedziemy z Baloo, Pasiastym Irokezem i TeeS do Szwecji i chcemy jeden dzień poganiać za beloną. Mam nadzieję, że coś złowimy. Planuję Międzywodzie, ale decyzję uzależniam od wieści od przyjaciół znad morza. W końcu pochodzę z ukochanego Świnoujścia! Na wszelki wypadek jadę też w najbliższy weekend Też raczej Międzywodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 lasso ja z ekipą atakuję w sobotę Bałtyk jeszcze nie wiem gdzie dokładnie albo zachód od mola w Międzyzdrojach albo Międzywodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 rozmawiałem z lokalesami i jednak Międzyzdroje także atak z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 cool! Do zobaczenia w Mizdroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi