Kacper Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mam pytanie ,co sądzicie o silnikach SEAKING 2.6 KM ,jak one sie spisują ,czy nie są awaryjne ? jaką mają kulturę pracy czy są w miarę ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arek_755 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam @Kacper.Około dwa miesiące temu też byłem zainteresowany kupnem tego silnika.Słyszałem dobre zdania na jego temat.Nie ukrywam że chciałbym wiedziec wiecej.Dlatego dołączam się do twojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ja nie bede udawal, ze cos wiem o tych silnikach.. Natomiast dolacze pytanie - jak wyglada serwis w Polsce tych silnikow? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mirek* Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam Na silniku seakinga przepływałem cały zeszłoroczny sezon. Mój silniczek to 4konny jednocylindrowiec. Pływaliśmy plastykową jedno skorupową lekką łódką {70kg}o długości 390cm. Dość swobodnie dało się pływać w trzy osoby {pływać nie wędkować bo na takiej łodzi to już tłok}. We dwójkę lekką łodzią da się już dość żwawo przemieszczać z miejsca na miejsce oczywiście szału nie ma to tylko 4konny silniczek. Aha eksploatacja: jak to 4km jednostka pali bardzo mało jest bardzo ekonomiczny {z podkreśleniem na bardzo ale to wszystkie małe czterosuwy do 6km palą bardzo mało}.Przepływałem nim cały zeszłoroczny sezon {byłem i jestem zadowolony} i pływałbym {na razie pływam} dalej gdybym nie zmienił w tym roku łodzi na znacznie cięższą w granicach 140kg a może i więcej {samorubka ze sklejki}.I teraz jest dylemat co kupić: niby coś tam jest na aukcjach, ale wiadomo jak to w sezonie dobre silniki schodzą jak świeże bułeczki. Jeśli nie znajdę nic ciekawego w dobrej cenie to ,,zostanie” mi kupić nowego seakinga w 8-10km {a dla tego zostanie, bo dla mnie to i tak jest bardzo drogo}.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 terionik Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam,Arku, Kacprze, czy dowiedzieliście się coś więcej na temat tych silników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Kacper,Witaj! Proszę jednak tytułować wątki zgodnie z treścią. Trudno będzie przeszukiwać forum jeśli każdy nazwie wątek inaczej niż treść zapytania <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kacper
Mam pytanie ,co sądzicie o silnikach SEAKING 2.6 KM ,jak one sie spisują ,czy nie są awaryjne ? jaką mają kulturę pracy czy są w miarę ciche
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi