LordG Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam,23 sierpnia kupiłem u użytkownika piethras kołowrotek z jego ogłoszenia. 24 sierpnia zrobiłem przelew, wysłałem swoje dane do wysyłki i od tamtej pory cisza. Wiem, że w życiu każdemu może wypaść coś naprawdę ważnego czy też jakieś niemiłe zdarzenie i przez to kontakt się na chwilę urywa, ale jeśli ktoś zna piehtrasa osobiście bądź ma też do niego numer telefonu to proszę o kontakt ze mną. Profil: http://jerkbait.pl/user/48602-piethras/Ogłoszenie: http://jerkbait.pl/topic/62235-s-shimano-technium-fa-2500-super-gt-fa-1000-knob-shimano/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć,Z tego co pamiętam było z nim sporo problemów w związku z terminami wysyłek... chyba dotarły, tylko że po długim oczekiwaniu. Piszę o cudzych transakcjach.(w sumie powinny wypowiedzieć się osoby które kupowały u kolegi @piethras)Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Bander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dostałem przesyłkę. Od czasu wykonania przelewu minęło prawie 2 tygodnie i przez ten czas nie miałem żadnego kontaktu ze sprzedającym. Do tej pory nic mi nie odpisał. Kołowrotek jest jak najbardziej w porządku, ale kontakt z kolegą piethras zostawia wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Najważniejsze, że HAPPY END Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 To dobrze,że tak się skończyło...Jeden raz korzystałem z oferty sprzedażowej kolegi @piethras (kurtka Geoff Anderson), ale nie miałem,na szczęście, takich problemów jak Ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi