Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam panowie jestem nowy na forum od paru lat chodzę z spiningiem za sumem na warcie.mam takie pytanko jaki młynek byście polecali na suma tak do 300zł wiem że w tej cenie ciężko dostać dobry sprzęt ale niestety nie stać mnie na nic droższego mój kij to cormoran red-pilk wyrzut do 120g.łowie głównie woblerami typu dorado lake lub czymś dużym z salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Penn Slammer - teraz sa na alledrogo po 330 bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Penn Slammer - teraz sa na alledrogo po 330 bodajżeI to od zaufanego sprzedawcy - sam od niego brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Tak myślałem nad daiwą rsi 4000 co mówicie dała by sobie jakoś rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie. Daiwa 4000 to da rade ale z Twoim barkiem i reka. Bierz slammera. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Penn Slammer, sprzedawca Anastazja69, pewny sprzedający i można zapytać o dodatkowe szpule w ludzkiej cenie - jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 http://zbik.fishing.pl/wedkarstwo/kolowrotki/kolowrotki-spin ningowe/penn-slammer taki znalazłem najtańszy.... a coś innego możecie polecić??? troche za dużo kasy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 http://allegro.pl/item1028334589_penn_slammer_360_gwar_fak_w at.htmlhttp://allegro.pl/item1034430232_penn_slammer_460.htmlTutaj trochę taniej, jak chcesz go pomacać to widziałem go w poznańskiej Przynęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 dzięki na pewno wybiorę się do przynęty kurde faktycznie chyba go wezmę a w przynęcie pewnie będzie kosztował z 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a co powiecie o tym pennku http://zbik.fishing.pl/wedkarstwo/kolowrotki/kolowrotki-spin ningowe/penn-captiva chodzi mi o model CV5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a co powiecie o tym pennku http://zbik.fishing.pl/wedkarstwo/kolowrotki/kolowrotki-spin ningowe/penn-captiva chodzi mi o model CV5000 Dawid posluchaj kolegow - roznica jest na prawde niewielka w kasie a jednak slammer to taki troche hammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 witam,potwierdzam penn slammer,polecam anastazja69 ,kupilem 3 sztuki i wszystko ok,super krecioly za bardzo niska cene,tez czekaja na spotkanie z sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 kurde troche dużo wazy ten krencioł 540g po godzinie machania ręka zwiędnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A tam co mi tam zaszaleje zamawiam go!!!dzięki chłopaki za radę.teraz tylko musze poczekać do lipca i zapiąć tego potwora który pokonał mnie w zeszłym roku a raczej mój sprzęt zx 4000 rozsypała mi się w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 kurde troche dużo wazy ten krencioł 540g po godzinie machania ręka zwiędnieta To jaki rozmiar kupiles ? Nie 360tke ? To akurat wydawalo mi sie oczywiste ze ma byc 360tka Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 460 jeszcze nie zamówiłem a co myślisz że 360 wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie wiem jakie sumy masz w warcie.Ale 360 tka z linka 30 / 40 lb pozwala nawiazac walke nawet z ryba 2.00 Jesli masz wieksze namierzone to bierz 460. W innym wypadku do spiningu wskazana bedzie 360tka. Poszukaj na forum w zasobach o slammerze (sporo bylo ) Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja to sumom podziękuję przez dwa dni nie mogłem stracić odcisku na prawej dłoni od uchwytuMój Stradic 4000 którego otrzymałem w spadku od Jerzego-hzs spisywał się znakomicie przy 6,35h walce. Zapewne trwało to tak długo ponieważ dziadzia pewnie nie zorientował się co i jak, pływał od bardzo głębokiego narożnika (miejsce w którym nastąpiło branie) do dołka za warkoczem. Chyba już nigdy nie przeżyje dłuższej walki z rybą w swoim życiu. Szkoda że nawet nie zauważyłem przeciwnika, tylko 2 potężne zanurzanie beczki pod wodą Wkońcu dziadzia się zdenerwował i sobie powędrował na drugi brzeg Oderki http://img143.imageshack.us/img143/5417/58687762.jpg http://img3.imageshack.us/img3/1148/24430540.jpghttp://img69.imageshack.us/img69/1426/26734660.jpg Oczywiście data na fotkach jest zła, wszystko odbywało się w roku poprzednim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 6 godzin? To musiał być jakiś Sum-Maruda. Ja jeśli trafiam suma bez odpowiedniego sprzętu, to najczęściej ryba dziękuje po 10 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Haha to był zwykły kijaszek do 25g wyrzutu. Fotki był robione jak sumek był daleko od brzegu.Hamulec był lużno ustawiony, żyłka 0,18, miałem nadzieje że może wkońcu się zmęczy Widocznie mojemu nie przyszło wcześniej na myśl aby miejsce zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Daniel, na takim zestawie najprawdopodobniej nie wiedział, że jest holowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Na 100 % nie wiedzial...Mi to sie takie imprezy nudza po 20 minutach. Uznanie za cierpliwosc - 6 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 To było moje pierwsze spotkanie z tak duża rybą! Nie no fajnie ogólnie było, na początku stanie w wodzie po pas bo upał na to pozwalał, póżniej wielka ulewa, później grad. Noi na koniec jak już było całkowicie ciemno to czułem się jak jedna kostka lodu Pewnie że nie wiedział, po tych 6h ruszył z prędkością F1 i po zabawie. Zaśpiewałem mu na pożegnanie niech mu gwiazdka pomyślności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 penn niestety nie daje rady zaczął hałasować i ogólnie nie moge powiedzieć że daje rade bo nie daje niestety kupiłem go tak jak polecaliście na allegro od anastaziji ogulnie porażka a nie młynek poprzedni jaxon machine dawał lepiej rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi