woblerwz Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jednocześnie z założeniem wątku wysłałem mail do Jaxona. Rozumiem iż w związku z sytuacją na rzekach Polski wszyscy są tam zalani, do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi. Chyba ze z uwagi na wysoką kulturę osobistą nikt nie chciał napisać ,,pocałuj nas w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloniemy Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 omijać szerokim łukiem,jak kogoś niestać na pożądny sprzęt lepiej kupić na targu niż to dziadostwo,przewiozłem się na tej popelinie 3 razy a;le jak mówią nosił wilok razy kilka.........niech płyną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jak sie pisze A to wypada napisac tez B. Mysle, ze wszyscy chetnie sie dowiedza, ktora to pracownia puszcza nie przyklejone uchwyty do blankow. Natomiast naprawa poprzez przykrecenie srubki do blanku przez serwis f-my Jaxon jest faktem.Faktem jest rowniez szereg klopotow zwiazanych z tym sprzetem a zglaszanych przez forumowiczow.Osobiscie nie kupuje nic Jaxona, wlasnie z tego powodu, ze dnia ani godziny nie bylbym pewien. GumoI tu się zgodzę.Po za tym porównywanie sprzętu tej firmy aczkolwiek mocno reklamowanej przez co nie które fora do kijków zbrojonych to przegięcie pały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Pewnie sie powtarzam ale sprobuje... Mysle, ze to akurat mozna jak najbardziej porownywac, byle wziac pod uwage wszystkie dane. (nie porownywalbym np.wedki i łuku, aczkolwiek z wekdki da rade zrobic łuk a z łuku wedke ) A co do tych niektorych forów...no coz, nic nowego, jakbym byl w dobrej komitywie z jakims producentem (czytaj dostawalbym rabaty wzglednie za darmo sprzet) to nie wypadaloby mi narzekac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Choc po nie ktorych modelech mozna juz troche powymagac.Xt-pro nie jest przeciez taki zly(nie gryzie nie szczeka:))Jednak przelotki przydaly by sie ciut lepsze. Ps. Witam na forum wedkarzy po kiju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pewnie sie powtarzam ale sprobuje... Mysle, ze to akurat mozna jak najbardziej porownywac, byle wziac pod uwage wszystkie dane. (nie porownywalbym np.wedki i łuku, aczkolwiek z wekdki da rade zrobic łuk a z łuku wedke ) A co do tych niektorych forów...no coz, nic nowego, jakbym byl w dobrej komitywie z jakims producentem (czytaj dostawalbym rabaty wzglednie za darmo sprzet) to nie wypadaloby mi narzekac. GumoGumofilc to nie tak.Jak ktoś reklamuje taki sprzętna forum które to stawia na NIE KOMERCJĘ to czyste granie w bambuko z użytkowników.Chyba że jest nagłówek -artykuł sponsorowany-.Po za tym walenie w dupe użytkowników że żyłka KING za 7,50zł jest najlepszą żyłką na świecie pod multik to już nie będę się wypowiadał ale wrzucę słowo-JEST TO SYF-i zarażanie syfem.Wali kasą na odległość i nie mam nic przeciwko,ale po co się zasłaniać pierdołami forum nie komercyjne itd.jak to ma miejsce w m.pl.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 @TomyJa na ten temat (to ze ktos kogos robi w konia) moge sie wypowiadac jako konsument. Na temat innych portali nie bede sie wypowiadal bo uwazam (m.in) ze to nie tedy droga...to jest wlasnie rola rynku i uzytkownikow, zeby odcedzic to co trzeba od tego czego nie potrzeba. Ale skoro bardzo malo jest takich, ktorym sie chce cos napisac to jest jak jest... I tak bedzie, dopuki twardo nie walnie sie piescia w stol i nie napisze wyraznie i bedzie to pochodzilo z wielu ust: CO MI TU WCISKASZ SKORO TO JEST GOWNO I MI SIE ZARAZ R...LECI!? A tak jak jest to wyglada, ze wszystko wszystkim pasuje..chca kupowac bo tanio i tyle... Gumop.s. A to forum jest niekomercyjne, nic sie nie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Gumo masz PW.Nie pisałem o tym forum!!~!Trzeba czytać od początku.W sumie nic się nier stało a do j.pl nie mam żadnych uwag ot co!Głupio wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloniemy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Panowie mam coś do powiedzenia apropos jaxon a prowincja,u nas na prowincji większość wędkarzy uważa jaxon za super sprzęt,mało kto w ogóle słyszał o jakichkolwiek innych markach ale o jaxonie słyszeli,to jest ciekawe,dlategoteż i ja dałem się raz złapać na TEN BUBEL,podobnież raz to nie grzech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Właśnie o tym pisze.Jeżeli firma jest reklamowana w gazecie i na nagłówek jest-tekst sponsorowany-to ok.ale jak reklamuje ta firmę forum które oznajmia że jest nie komercyjne{multiplikator.pl} to może to być mylące dla kupującego i kupi.Potem rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Swego czasu bylem posiadaczem Jaxona XT i na tamtym etapie byl dla mnie ok. Nawet swiadome proby wytrzymalosci przeszedl bez uszczerbki <_< Z dziszejszego punktu widzenia 90% sprzetu na rynku to dla mnie chlam, ale tez dla 90% wedkarzy i tak lepsze, niz potrzebuja... Po prostu. Jednych bawi sprzet, innych ryba... a innych i jedno, i drugie. Rowniez czolowe firmy sprzedaja szmalc, wykozystujac przy tym renome ich marki, by wziac za to dodatkowa kase... Pewne etapy edukacji trzeba przerobic samemu... @Tomy: Wyszukiwarka na cytowanym przez Ciebie forum pokazuje pod haslem KING tylko wyniki jak parKING, jerKING, sinKING... mozesz wskazac miejsce (krypto?)reklamy (chetnie na priva)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Masz Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak sie pisze A to wypada napisac tez B. Mysle, ze wszyscy chetnie sie dowiedza, ktora to pracownia puszcza nie przyklejone uchwyty do blankow. Natomiast naprawa poprzez przykrecenie srubki do blanku przez serwis f-my Jaxon jest faktem.Faktem jest rowniez szereg klopotow zwiazanych z tym sprzetem a zglaszanych przez forumowiczow.Osobiscie nie kupuje nic Jaxona, wlasnie z tego powodu, ze dnia ani godziny nie bylbym pewien. GumoTu też się podłączę do pytania,która to pracownia wypuszcza nie przyklejone uchwyty do blanków.Mam parę kijków z pracowni i nie zauważyłem czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To tylko teoretycznie dobra droga,poznawanie nowej metody kupując sprzęt marnej jakości.Grozi to zniechęceniem już na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ok.To twoje stanowisko i niech bedzieJózek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No,no!Masz rację.Pozdro i bez odbioru od tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Biorac pod uwage tytul tego watku to takie stwierdzenia to albo bezkrytyczna gloryfikacja albo przemyslany, scisle okreslony sposob postepowania okreslony zalozonym planem wedkarskim... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie no firma jest-BOMBA-po prostu-BOMBA-cenowa która idzie w parze z jakością ja to jestem w szoku ogólnie.Taki stosunek masy,zawartości węgla w kiju do jego ceny???Toż to można ogrzać cało chałupę przez zimę za 2stówki {żart} HM 1945,a na pocieszenie proca na SZPOKI .Jednak jak się było na okładce katalogu tej jak że szanowanej firmy,nie wypada pisać negatywnie i za to Cię Józek szanuje.Dla mnie to ty jesteś gość,bez sarkazmu to piszę,choć w 100% nie jestem pewny czy tam byłeś ale totalny szok mógł u mnie wywołać iluzję w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jak na ten rok dość się napatrzyłem na nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja posiadałem kiedyś Jaxon genesis, wklejaneczkę do 15 gram, spisywała się bardzo dobrze, bardzo dobra akcja. niestety pękła mi około 5 razy , najczęściej były to szczytówki , które skrupulatnie wymieniałem, aż do momentu gdy namierzyłem sandacze w żelbetonowej faszynie, jednego podciągnąłem do brzegu ( okazał się zbyt lekko zacięty) i odpłynął drugiemu postanowiłem nie darować i zaciąć mocnej, w konsekwencji kolejnego brania które okazało się żelbetonowym zaczepem wędka pękła w pół górna cześć złącza wpadła do wody i tak kijek sobie leży na szafie w dwóch częściach ot moje przygody z jaxonem. Kupiłem jeszcze kiedyś przez allegro matchówke jaxon orion, ale i ona się połamała, moim znajomym również kijki z tej serii popękałyPewnikiem zbyt wysoki moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi