admin Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W trzeci weekend września (18-20 września 2015) nad Sanem w Zwierzyniu odbędzie się Vision FlyFishing Festival. W imieniu organizatorów zapraszamy zainteresowanych do udziału. W programie min. liczne szkolenia i pokazy wędkarstwa muchowego oraz wspaniała muzyka. Wszystko nad brzegiem rzeki, w otoczeniu pięknej bieszczadzkiej przyrody. Wspaniali ludzie i niepowtarzalna atmosfera gwarantowane. Szczegóły i zapisy na stronie Vision. Zapraszamy w imieniu Vison Fly Fishing INFORMACJE NA TEMAT FLYFISHING FESTIVAL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jak zwykle, od trzech lat, mam ten weekend zajęty. Remku, jeśli masz jakieś przełożenie na organizatorów, podpowiedz, by zamieszczali wcześniej info. Zawsze jest tam masa moich kumpli, a ja nie mogę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wiecie czy bedzie Lech Ozierański ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Bartek, z tego co kojarzę i widzę to .. jest jak napisano na stronie VFFF:"Jak zwykle w trzeci weekend września"W 2016 rezerwuj 16-18 wrzesnia:)http://informacje.hurch.pl/?m=236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kto był? Jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi