Cola Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Panowie,proszę o pomoc osoby, które mają takową wiedzę jak w temacie.Jakie jest oznaczenie oryginalnego przetwornika (skimmera) do Lowrance Mark x5 Pro. Muszę wymienić, ponieważ stary już pada.dzięki wszystkim za pomoc. Edytowane 1 Września 2015 przez Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prezes77 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 HST-WSU Skimmer 83/200 kHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 tu masz listę wszystkich kompatybilnychhttp://support.lowrance.com/system/selfservice.controller?CONFIGURATION=1001&PARTITION_ID=1&secureFlag=false&TIMEZONE_OFFSET=&CMD=VIEW_ARTICLE&ARTICLE_ID=2343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robisum1 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) podeppne sie pod temat bo juz chyba autor watku dostal odpowiedz Mi chodzi o przetwornik do polowow spod lodu .Czy mozna uzywac tego echo z standardowym przetwornikiem do polowow spod lodu czy jednak warto dokupic dedykowany do tej metody pti wsu 106-68 Edytowane 1 Września 2015 przez ryobisum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Można stosować ten który znajduje się w zestawie ale przetwornik dedykowany do wędkowania pod lodem jest praktyczniejszy i wygodniejszy ze względu na spsób montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cola Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Chłopaki, wielkie dzięki za pomoc.Jak ktoś jeszcze chciałby coś dorzucić, mile widziane . Wielkie dzięki dla was wszystkich, którzy mi i tak już pomogliście.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cola Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Chłopaki,czym różni się w praktyce HST-WSU od HST-WSU30? Proszę o pomoc prezesie77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Chłopaki,czym różni się w praktyce HST-WSU od HST-WSU30? Proszę o pomoc prezesie77 @colaPo pierwsze różni sie głownie tym, ze HST-WSU30 nie jest juz produkowany ;-)po drugie HST-WSU30 długość kabla 9m, natomiast HST-WSU - 6m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Koledzy, nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam w tym: gdzie można zakupić przetwornik do Lowrance Elite 4 Chirp GPS ??Jakoś nie mogę znaleźć, lub źle szukam, dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 zadzwoń do nich, zwykle mają albo sprowadzą w dzień lub dwa. http://best-sonar.pl/webpage/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Dzięki. Szukałem u nich na stronie i nie widziałem przetwornika do Chirp-a, zadzwonię w poniedziałek,może sprowadzą Edytowane 19 Września 2015 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z tego co pamiętam, to do CHIRPa jest ten sam przetwornik co do HDI. Funkcja CHIRP jest realizowana programowo a nie sprzętowo. Jeżeli się mylę to pewnie zaraz mnie poprawi kolega @Bierjoza ( chyba ma dobry kontakt z źródłem czyli Parkerem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 zadzwoń do nich, zwykle mają albo sprowadzą w dzień lub dwa. http://best-sonar.pl/webpage/kontakt.html No chyba, że zapomną, że coś u nich zamówiłeś i dopiero po Twoim telefonie i dziwnej rozmowie wyślą towar (2 tygodnie od zamówienia)...Moje zamówienie w systemie od półtora roku wisi jako "w realizacji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 I nie upomniałeś się po dwóch dniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Zima. Nie spieszyło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Z tego co pamiętam, to do CHIRPa jest ten sam przetwornik co do HDI. Funkcja CHIRP jest realizowana programowo a nie sprzętowo. Jeżeli się mylę to pewnie zaraz mnie poprawi kolega @Bierjoza ( chyba ma dobry kontakt z źródłem czyli Parkerem )@ Paprykarz nie tak "zaraz" poprawi - mam czym się zajmować Różnice w Elite CHIRP i HDI są zarówno sprzętowe i programowe, pomimo że bazują na tym samym sofcie. przetworniki sa te same, sygnał jest inaczej generowany.Było juz o tym nie raz pisane na J.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cola
Panowie,
proszę o pomoc osoby, które mają takową wiedzę jak w temacie.
Jakie jest oznaczenie oryginalnego przetwornika (skimmera) do Lowrance Mark x5 Pro.
Muszę wymienić, ponieważ stary już pada.
dzięki wszystkim za pomoc.
Edytowane przez ColaOdnośnik do komentarza
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi