markverc Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Szczupaki lubią ranne rybki, a jak widać "ranne" woblery, jerki itd. też im w niczym nie przeszkadzają markverc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Tak...głos społeczności wirtualnej w eterze bywa mniej zrozumiały niż korespondencja na czerstwej skórce od chleba w klasztorze franciszkanów, w okresie ślubów milczenia . Skórka taka bidna, czy problem tak nieważki, że nie bardzo idzie się rozczytać?... popłakałem się , opluwając monitor.Warto czytać między wierszami , czasem trafi się na perełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Proszę admina o przeniesienie do odpowiedniego działu. Podczas moich wędkarskich przygód okazało się, że sumy bardzo zasmakowały w wobkach Salmo. Po kilku rybach zarówno boxery jak i executor pozbyły się sterów, a executor również części korpusu. Widziałem kiedyś wywiad z Piotrem Piskorskim, gdzie mówił o tym że zawsze można odesłać taką przynętę, a oni ją wymieniają na nową. Zadzwoniłem do firmy i zapytałem, czy jest to prawda i od razu uzyskałem informację, że tak i gdzie mam wysłać przynęty, w 2 dni po wysyłce otrzymałem maila z informacją że sprawa załatwiona pozytywnie i że dziękuję za uwagi. Jak dla mnie wielki plus i być może wiele osób o tym nie wie, a może komuś taka wiedza się przyda. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Adrian Tałocha 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Całkiem niedawno dwa Thrille z polamanymi na kamieniach korpusami i Hornet ze złamanym sterem wymieniono mi bezpłatnie na nowe. Wielki szacun dla firmy Salmo za takie gesty względem klientów ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Taaa.... ja to bym jeszcze reklamował wszystkie te woblery Salmo które pozostały na zaczepach.Co to kurnia ma być? Za mocne kółka łącznikowe i kotwice pozakładali... Ciekawe czy komuś do głowy by przyszło reklamować zużycie opon po przejechaniu iluś tam km? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Lidl też miał akcje zadowolenia z jakości produktu albo zwrot kasy... Auta pełne towaru nawet nie ruszały z parkingu, tylko opróżniano opakowania prawie całkowicie i potem zwrot. Długo to nie trwało...Jak się łowi, popełnia błędy rzucając po opaskach czy filarach mostu itp. to ciężko wg mnie wymagać coś od kogoś. Ludzie bez skrupułów mają w życiu lżej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 temu Misiu sie oczko odkleilo ...jak Yoko zyc ...no jak ?................. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Serwus Jerry! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam zauważyłem że Salmo thrill 7 cm występują w wersji wagowej 12 i 13 gram . Różnią się czymś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Masą 1 g... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Pisał ktoś może z jakąś reklamacja do salmo? Bo ostatnio napisałem bo mam takie dwa woblery pękniete, oczywiście przyznaje z mojej winy ale nic nie odpisali. Czyżby po zmianie właściciela zmieniło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Pisał ktoś może z jakąś reklamacja do salmo? Bo ostatnio napisałem bo mam takie dwa woblery pękniete, oczywiście przyznaje z mojej winy ale nic nie odpisali. Czyżby po zmianie właściciela zmieniło się?Tak, wielu pisało. To wynika z wcześniejszych postów. Trzeba to przeczytać, wyciągnąć wnioski i zastanowić się czy warto się ośmieszać i wręcz wymuszając prosić o wymianę !? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitiki Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Cudowny wątek. Powstał 10 lat temu i nadal, jak widać, aktualny :lol: :lol: :lol: :lol: I pomyśleć, że zwykła kropelka czy inny cyjanopan załatwia sprawę "natychmiastowo" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Może i ja oddam około 10 sztuk z wyłamanymi sterami po pstrągowaniu w górskich rzekach. Gdyby nie ten wątek nawet bym na to nie wpadł Bo niby jakim prawem wobler może się uszkodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Dziś w trollingu jak zwykle na pierwszy ogień idzie freediver 12, ostatnio mój nr 1. Ale po chwili widzę że coś on dziś pracuje "inaczej". Już nie tnie tak wody pionowo i co raz mi uciekał z wody. Po chwili zastanowienia przypomniało mi się, że ostatnio zmieniłem ostatnią kotwicę na grubszą bo orginalna sum mi troche zdemolował. Po podmianie kotwicy dalej to samo, kolejny pomysł kółko miedzy wobler a agrafke i dalej to samo. Podginanie oczka w takim woblerze raczej nie ma sensu ale oczywiście coś tam trochę próbowałem z wiadomo jakim efektem..Na koniec zobaczyłem, że on jakiś taki cięższy się zrobił, waga pokazała 32g z 2 kotwicami gdzie ogrinal z 3 waży 24g. Ostatnio szczuply odcisną na nim zęba i chyba tym tak się wobler nałykał wody. Kurde może z godzinę czasu straciłem nad tym woblerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi