Skocz do zawartości

Woblery Salmo - ewentualne problemy i serwis reklamacyjny

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

Tak...głos społeczności wirtualnej w eterze bywa mniej zrozumiały niż korespondencja na czerstwej skórce od chleba w klasztorze franciszkanów, w okresie ślubów milczenia . Skórka taka bidna, czy problem tak nieważki, że nie bardzo idzie się rozczytać?

... popłakałem się , opluwając monitor.

Warto czytać między wierszami , czasem trafi się na perełkę :D

• 5 lat później...

Proszę admina o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Podczas moich wędkarskich przygód okazało się, że sumy bardzo zasmakowały w wobkach Salmo. Po kilku rybach zarówno boxery jak i executor pozbyły się sterów, a executor również części korpusu.

Widziałem kiedyś wywiad z Piotrem Piskorskim, gdzie mówił o tym że zawsze można odesłać taką przynętę, a oni ją wymieniają na nową.

Zadzwoniłem do firmy i zapytałem, czy jest to prawda i od razu uzyskałem informację, że tak i gdzie mam wysłać przynęty, w 2 dni po wysyłce otrzymałem maila z informacją że sprawa załatwiona pozytywnie i że dziękuję za uwagi.

Jak dla mnie wielki plus i być może wiele osób o tym nie wie, a może komuś taka wiedza się przyda.

Edytowane przez Adrian Tałocha
  • Like 11

Taaa.... ja to bym jeszcze reklamował wszystkie te woblery Salmo które pozostały na zaczepach.

Co to kurnia ma być? Za mocne kółka łącznikowe i kotwice pozakładali...

Ciekawe czy komuś do głowy by przyszło reklamować zużycie opon po przejechaniu iluś tam km?

• Like 4

Lidl też miał akcje zadowolenia z jakości produktu albo zwrot kasy... Auta pełne towaru nawet nie ruszały z parkingu, tylko opróżniano opakowania prawie całkowicie i potem zwrot. Długo to nie trwało...

Jak się łowi, popełnia błędy rzucając po opaskach czy filarach mostu itp. to ciężko wg mnie wymagać coś od kogoś. Ludzie bez skrupułów mają w życiu lżej...

• Like 3

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...

Pisał ktoś może z jakąś reklamacja do salmo?

Bo ostatnio napisałem bo mam takie dwa woblery pękniete, oczywiście przyznaje z mojej winy ale nic nie odpisali.

Czyżby po zmianie właściciela zmieniło się?

Tak, wielu pisało. To wynika z wcześniejszych postów. Trzeba to przeczytać, wyciągnąć wnioski i zastanowić się czy warto się ośmieszać i wręcz wymuszając prosić o wymianę !?
  • Like 1

• 1 miesiąc temu...

Dziś w trollingu jak zwykle na pierwszy ogień idzie freediver 12, ostatnio mój nr 1. Ale po chwili widzę że coś on dziś pracuje "inaczej". Już nie tnie tak wody pionowo i co raz mi uciekał z wody. Po chwili zastanowienia przypomniało mi się, że ostatnio zmieniłem ostatnią kotwicę na grubszą bo orginalna sum mi troche zdemolował. Po podmianie kotwicy dalej to samo, kolejny pomysł kółko miedzy wobler a agrafke i dalej to samo. Podginanie oczka w takim woblerze raczej nie ma sensu ale oczywiście coś tam trochę próbowałem z wiadomo jakim efektem..

Na koniec zobaczyłem, że on jakiś taki cięższy się zrobił, waga pokazała 32g z 2 kotwicami gdzie ogrinal z 3 waży 24g. Ostatnio szczuply odcisną na nim zęba i chyba tym tak się wobler nałykał wody.

Kurde może z godzinę czasu straciłem nad tym woblerem :D