bulciu17 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Savage Gear soft 4 play oraz jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 oraz jerkiTy, a tytuł tematu przeczytałeś? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Moje trzy największe (98 - 103) połakomiły się na 4" Dragona Bandit z główką 6 gr w takim oto kolorze. Edytowane 23 Listopada 2015 przez surk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Bardzo śmieszna uwaga kolegi o trollingu. Widać, pojęcia nie masz, albo coś Cię boli. Ale w temacie. Nie mam ulubionego modelu, bo i też wody ulubionej nie mam. Myślę, iż wolne prowadzenie średnich i większych gum na małych główkach jest receptą na sukces, ale wiele zależy od warunków na łowisku. Czasami potrafią siedzieć przy brzegu, a my obławiamy głębię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi