Żbiku Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Może ktoś ma w pliku .pdf, instrukcję do Lowrance Elite X4 CHIRP,będę wdzięczny za podesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 siemka Napisz do tego goscia...https://www.facebook.com/spigot.castmania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Z chęcią bym, napisał ale... nie mam konta na FB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aigle Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Sklep JULA w Gdańsku.Jak nie będzie w środku , mają instrukcje w pdf w pkt obsługi klienta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Niestety w Jula mają tylko do Elite 5, podobno jest identyczna (dostałem od nich ksero) ale wolałbym jednak stricte od Elite 4X CHIRP (DSI/HDI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niestety w Jula mają tylko do Elite 5, podobno jest identyczna (dostałem od nich ksero) ale wolałbym jednak stricte od Elite 4X CHIRP (DSI/HDI)Jeżeli byś zdobył do elite 4x chirp to też bym chętnie przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maslik Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam. Poszukuję instrukcji polskiej do Lowrance Elite 4 chirp. nigdzie nie mogę jej znaleźć. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Skoro do 4" i 5" jest ta sama instrukcja to nie ma problemu. Przecież te echa się różnią tylko wielkoscia " ewentualnie bez x mają gps gdzie jest kilka stron o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trabiasz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jak znajdę chwilę czasu po świętach to zeskanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 siemka Napisz do tego goscia...https://www.facebook.com/spigot.castmaniaPisałem dzisiaj i odpisał że nie ma nic wspólnego z firmą lowrance i nie może pomóc, więc nie wiem po co to piszesz ? Niepotrzebnie ludzie trują mu doopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kolega miał po świętach coś wrzucić, ale cisza a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sznapster Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Instrukcja od elite 5 i 7 chirp będzie dobra do 4. Menu to samo. Mam instrukcję do 5-tki, ale nie mam jak zeskanować żeby wrzucić. Na bank jest to samo. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez sznapster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skarp Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witka.skan połowy instrukcji do elite-5 chirp http://www31.zippyshare.com/v/CowaB6aF/file.html jak ktoś potwierdzi ze to to zeskanuje reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ANTONY Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witajcie.Jak w temacie.Potrzebna instrukcja do Lowrence Hook-a 5.Znalazłem w necie PDFa ale z racji że jestem początkującym łodzio-echosądowcem każda rada odnośnie ustawień i konfiguracji sprzętu będzie dla mnie cenna.Ćwierć wieku łowię z brzegu i pomyślałem że dość.Jaką proponujecie łódkę do trolowania i spinignu na kujawsko pomorskim odcinku Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 https://www.manualowl.com/p/Lowrance/HOOK-5/Manual/249116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Żbiku
Może ktoś ma w pliku .pdf, instrukcję do Lowrance Elite X4 CHIRP,
będę wdzięczny za podesłanie.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi