mariusz79 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Kuying teton TTS-662L, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam posiada ktoś może? Chętnie posłucham recenzji spin - Super Lite 2,28 - 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 ktoś to ściąga do kraju bo nigdy nie zamawiałem przez ali....?Zamówisz raz to bedziesz zamawiał ciągle jakies duperele Ja sie całkowicie przestawiłem na sprzet z Aliexpress, wedka, multik, przynety, przypony Samo zamawianie to nic trudnego, strona jest dośc intiucyjna, ja zamawiałem niedawno tetona i przyszedł po 3 tygodniach bez dodatkowych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Panowie, odkopuje. Przymierzam się do kupna TTS622SUL, czyli kijaszka do 3g, w związku z tym kilka pytań do użytkowników; jak wygląda górna granica CW, czułość przy jigowaniu najmniejszymi gumkami na czeburaszkach 1-2g, obrotówki 00? Moze UL będzie bardziej "uniwersalny" jeśli chodzi o małe/mikro przynęty?Z góry dzięki,Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 A nie lepiej kupić sobie na krajowym rynku np. Parabellum od SG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Być może i lepiej, ja jednak pytałem o konkretną wędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 kije ze stajni z postu to przede wszystki dobre blanki . przerobilem kilka sztuk i kazdy jest na wysokim poziomie i moze konkurowac z drogimi konstrukcjami, czułe i mocne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 A nie lepiej kupić sobie na krajowym rynku np. Parabellum od SG? A dlaczego polecasz koledze kija o całkiem innej charakterystyce? Sprawdziłeś o co pytał? Jeden to wklejka pod jigi a drugi to kil pod wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 A dlaczego polecasz koledze kija o całkiem innej charakterystyce? Sprawdziłeś o co pytał? Jeden to wklejka pod jigi a drugi to kil pod wobki. Przyznam, że mnie trochę zaskoczyłeś z tą wklejką Machałem Tetonem do 4 g jak i Parabellum i jakoś SG bardziej przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 teton to taka odkryta perełka...i to naprawdę doooobry kij... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) teton to taka odkryta perełka...i to naprawdę doooobry kij...Dokładnie, posiadam dwa modele i gdyby na blanku był napis innej znanej marki to kijek kosztowałby pewnie z dwa razy więcej. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Października 2020 przez neronhell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slig Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Panowie, odkopuje. Przymierzam się do kupna TTS622SUL, czyli kijaszka do 3g, w związku z tym kilka pytań do użytkowników; jak wygląda górna granica CW, czułość przy jigowaniu najmniejszymi gumkami na czeburaszkach 1-2g, obrotówki 00? Moze UL będzie bardziej "uniwersalny" jeśli chodzi o małe/mikro przynęty? Z góry dzięki,BartekMam tego tetona i trochę już nim pobawiłem. Nie jest to demon szybkości jednak mimo że lubię superszybkie kosy to i tak go polubiłem. Kijek raczej dobrze opisany przy 1-2 gr+ tanta gumki 2 cale daje radę. 2 gr czeburaszka to chyba taki złoty środek dla niego, w którym dobrze czuć opad i można zagrać dość agresywnie gumką. Na 1 gr opad już nie tak fajnie wyczuwalny a na 3gr zaczyna brakować mu mocy do agresywniejszej gry. Obrotówki 00-1 z P21 jest spoko tak samo z woblerami, jak yo-zuri beans czy P21 cheerful 34/40. Kijek czuły fajnie przenosi na łapę i mimo że to nie wklejka to szczytówka też fajnie pokazuje brania. Chyba mój ulubiony kijek, jeśli chodzi o zabawę z z mniejszymi okoniami. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Slig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opolanin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Cześć. Teton 662L da radę pociągnąć 5cm smuklego wobka w średnim nurcie i rzuci od dołu 3g jiga? Szukam czegoś na pstrągi, 50cm rybci zdarzyć się może. Nada się to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 powinien dać radę bez problemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Szukam czegoś na pstrągi, 50cm rybci zdarzyć się może. Nada się to?Na stawie hodowlanym powinno być ok.Na nawet nie myśl, że zatrzymasz tym kijkiem dużego pstrąga przed ucieczką w korzenie w małej rzeczce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na stawie hodowlanym powinno być ok.Na nawet nie myśl, że zatrzymasz tym kijkiem dużego pstrąga przed ucieczką w korzenie w małej rzeczce.Też mam takie zdanie. Naturalna rzeka nie daje takiego komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) są filmy co potrafi ten teton....i tyle ,górą pociagnie spokojnie 14/16 g rzucałem nim obrotówką nr 5 ..... Edytowane 2 Grudnia 2020 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 oczywiscie miałem na mysli ten model do 10g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Mam tego tetona i trochę już nim pobawiłem. Nie jest to demon szybkości jednak mimo że lubię superszybkie kosy to i tak go polubiłem. Kijek raczej dobrze opisany przy 1-2 gr+ tanta gumki 2 cale daje radę. 2 gr czeburaszka to chyba taki złoty środek dla niego, w którym dobrze czuć opad i można zagrać dość agresywnie gumką. Na 1 gr opad już nie tak fajnie wyczuwalny a na 3gr zaczyna brakować mu mocy do agresywniejszej gry. Obrotówki 00-1 z P21 jest spoko tak samo z woblerami, jak yo-zuri beans czy P21 cheerful 34/40. Kijek czuły fajnie przenosi na łapę i mimo że to nie wklejka to szczytówka też fajnie pokazuje brania. Chyba mój ulubiony kijek, jeśli chodzi o zabawę z z mniejszymi okoniami.Cześć, czyli na lowienie bialorybu z brzegu bys tego kijka nie polecil?1g glowka/czeburaszka laduje sie na jakas zadawalajaca odleglosc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slig Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1gr + tanta całkiem ładnie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Hejka Czy ta wersja Tetona 198cm 2-10. Pociągnie pstragowe woblery 5-6cm w rzeczce o małym uciagu i nie polegnie z pstragiem 40+ ? Bo widze tu wypowiedzi ze kij spokojnie rzuca większa gramaturami niz jest w opisie ale również opinie ze dużego pstraga tym kijem nie zatrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Hejka Czy ta wersja Tetona 198cm 2-10. Pociągnie pstragowe woblery 5-6cm w rzeczce o małym uciagu i nie polegnie z pstragiem 40+ ? Bo widze tu wypowiedzi ze kij spokojnie rzuca większa gramaturami niz jest w opisie ale również opinie ze dużego pstraga tym kijem nie zatrzymamTo zależy jakiej techniki będziesz używał. Twicha raczej tak ale nie pod prąd. Kij ma zapas mocy ale przy pstrągach może byc problem jak będzie mało miejsca. Mam go już parę sezonow i największa ryba to szczupak 88 cm ale to nie pstrąg w rzece. Ja bym szukał czegoś do 15g. Nie zmienia to faktu że warto mieć ten kij pod lżejsze przynęty. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Tym tetonem ciagalem brzany 70+ bez zająknięcia. I przeciazylem do 15g ołowiu plus gumek. Edytowane 25 Lutego 2021 przez FRS1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Uniwersalność tego kija jest zadziwiająca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Uniwersalność tego kija jest zadziwiająca.....Do czasu [emoji6] Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi