Barteek_k Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Marcyś, ja bym potrzebował część szczytową do Tetona TTS622SUL. Jest szansa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Marcyś, ja bym potrzebował część szczytową do Tetona TTS622SUL. Jest szansa?Jest i to pewna. Tylko przy kolejnej dostawie a muszę wpierw troszkę stock zmniejszyć Także jak komuś leży złamas to idzie to załatwić, tylko nie na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 (edytowane) To ja się również pochwalę, że na facebookowej grupie Aliexpress też otrzymałem bana. Ta grupa służy właścicielowi do zarabiania na linkach afiliacyjnych. Wy klikacie, robicie zamówienie, a on zgarnia kilka procent z wartości Waszego zakupu. Acha i te odwiedziny zapisują się w postaci pliku cookies, więc jak kupicie cokolwiek przez kolejne 30 dni, to on i tak zgarnie kasę, dlatego tak broni "interesu". A co do kijków i kręciołów z aliexpress to polecam kanał na youtube właściciela strony tanispinng.plTestuje i omawia ciekawy sprzęt od chińczyków, więc zakupy robią się mniej w ciemno. Sam ostatnio dokonałem zakupu kilku kijów Kyorim i Purelure i jestem mega zadowolony. Edytowane 11 Marca 2024 przez teetee 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Najciekawszy z kijów Kuyinga to moim zdaniem Superlite. Szukam wędki, która zastąpi u mnie Kongera Mikrosa - czyli mocnej okoniowej wklejki. Rozważałem Tsurinoyę Dexterity II, Pureluj Zero do 6 i 10g, no i właśnie Superlite, ale ten ostatni cenowo na Aliku był ostatnimi czasy niezbyt zachęcający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 (edytowane) Najciekawszy z kijów Kuyinga to moim zdaniem Superlite. Szukam wędki, która zastąpi u mnie Kongera Mikrosa - czyli mocnej okoniowej wklejki. Rozważałem Tsurinoyę Dexterity II, Pureluj Zero do 6 i 10g, no i właśnie Superlite, ale ten ostatni cenowo na Aliku był ostatnimi czasy niezbyt zachęcający.Łowiłeś ? Nie za sztywny ? Fajny chyba tylko to wykonanie.. miałem w ręku na sucho i w porównaniu do tetona to fajans w estetyce tapety na ścianie budki z chińszczyzną.. no ale nie ma wedek o takiej akcji w tej cenie... wiec też rozważam. Przerobię co się ta..???? Edytowane 11 Marca 2024 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Łowiłeś ? Nie za sztywny ? Fajny chyba tylko to wykonanie.. miałem w ręku na sucho i w porównaniu do tetona to fajans w estetyce tapety na ścianie budki z chińszczyzną.. no ale nie ma wedek o takiej akcji w tej cenie... wiec też rozważam. Przerobię co się ta..Widziałem tylko na wideo i czytałem pozytywne opinie (choćby Slig wyżej się wypowiada w superlatywach). Zakładając, że mówimy o Superlite? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Widziałem tylko na wideo i czytałem pozytywne opinie (choćby Slig wyżej się wypowiada w superlatywach). Zakładając, że mówimy o Superlite?Tak, z tym że ja mam na myśli takiego o cw. 08-15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Zapomnij o 0,8 g. 3-4 g minimum z tego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Zapomnij o 0,8 g. 3-4 g minimum z tego kija.0,7g minimum to ma Arion do 5g, więc się nie dziwię, że kij do 15 0,8 nie rzuca Ciekawe, na ile ten do 10g ma dolne cw przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Zapomnij o 0,8 g. 3-4 g minimum z tego kija.Też te wartości są dla mnie abstrakcyjne. Masz ten kij ? Napiszesz o nim coś wiecej ? Wchodzi w pracę czy sztywny jest bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Zasadniczo jest to jedna z moich ulubionych wędek.Jest to jedyny długi kij (2,58 m) jaki zabieram na łódkę.Pracuje głównie szczytówka tak do 2/3 długości. Dolnik prawie betonowy.Nie pytaj czy może więcej jak 15 g, bo zwyczajnie nie wiem.Nie przeciążam i nie kombinuję, bo mam do tego inne kije.Kupiłem w lepszych czasach kiedy kosztował w miarę normalne pieniądze.Obecnie około 760 zł, więc chyba wybrałbym coś na naszym rynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 (edytowane) Zasadniczo jest to jedna z moich ulubionych wędek.Jest to jedyny długi kij (2,58 m) jaki zabieram na łódkę.Pracuje głównie szczytówka tak do 2/3 długości. Dolnik prawie betonowy.Nie pytaj czy może więcej jak 15 g, bo zwyczajnie nie wiem.Nie przeciążam i nie kombinuję, bo mam do tego inne kije.Kupiłem w lepszych czasach kiedy kosztował w miarę normalne pieniądze.Obecnie około 760 zł, więc chyba wybrałbym coś na naszym rynku.Ja myślałem o tym kijku do dłubania okoni i kleni na małych i średnich rzeczkach, ale boje się że jest do tego za sztywna.. 15g mnie nie interesuje.. 5-10g... i by się ladowała pod tymi powiedzmy 4 gramami jakoś... 760zł bym nie dał.. ale 400zł warto ????? Edytowane 12 Marca 2024 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Żadna za sztywna.Ja łowię na jeziorach. Spokojnie ogarnia mniejsze i większe ryby. Jakoś nie pamiętam, żeby z niego coś spadło. Wyciągał od drobnych rybek po szczupaka 78 cm.Za 400 bierz w ciemno ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Żadna za sztywna.Ja łowię na jeziorach. Spokojnie ogarnia mniejsze i większe ryby. Jakoś nie pamiętam, żeby z niego coś spadło. Wyciągał od drobnych rybek po szczupaka 78 cm.Za 400 bierz w ciemno ????Dzięki. Piszesz że dzisiaj sporo kijów jest dla niego konkurencją.. Jaki np. kij masz na mysli ? Chyba ciezko o porownywalną akcję.. ajing to mało popularne kije u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 Jeśli mnie pamięć nie myli to kije tego typu mają JIG w nazwie ????Poszukaj może jakiegoś w Favorite. Kupiłem 2 Skyline na jesień i również na pasują... więc albo przez lata nauczyłem się już wszystkim łowić, albo stałem się mało wybredny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Mam Zodjasa 1 częsciowego 4-12 i teton może mu najwyżej korek liznąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Cześć,zastanawiam się nad tetonem mk2, do 8g na głębsze zbiorniki - 5/6g czeburaszka + max guma 3". Mam tą pierwszą wersję do 3g i to mój ulubiony kij. Może się ktoś wypowiedzieć na temat wersji mk2 do 8g ?Warto zapłacić 600zl+ czy lepiej dołożyć np do zodiasa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 CześćMyślę, że to dobre miejsce do zamieszczenia informacji.Jeśli ktoś szuka Tetonów to nie trzeba importować z aliexpress tylko można na miejscu.Póki co Tetony, jak tylko zainteresowanie będzie odpowiednie to zaopatrzymy się w inne modele. Troszkę sociali:https://www.facebook.com/superwedkarz/posts/pfbid028dcuuKyesVx3Jj68NGuJbHzX8cWwfhDu7vWivtjaKAgGQdRjSkGwXSQwwNxVkqSNlI foty jako dowód Marcys, te nowe mk2 też macie na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Czym te nowe różnią się od starych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Ceną ?... Edytowane 23 Czerwca 2024 przez delux64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi