radmac5 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mZCEdj0-3UU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Fajny filmik szkoda że nie pokazałes tych ugięć przy 1.g i przy 3g pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 to nie jest moj film - ja takiego bym nie umial zrobic ... znalazlem przypadkiem go na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 teton po tym filmiku widać że to krowi ogon.Trzeba lubić takie kije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jaki jest realny cw Tetona 2-10 w wersji cast?Pociągnie 12-13g? Woblerki do 8/9 g i obrotówki roz. 3 (comet, aglia)?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq1gym Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jaki jest realny cw Tetona 2-10 w wersji cast?Pociągnie 12-13g? Woblerki do 8/9 g i obrotówki roz. 3 (comet, aglia)?Dzięki za pomocPrzy bocznym troku z obciążeniem do 14 gram daje radę. Na większe woblerki i obrotówki 3 nie łowiłem. Może będę na rybach poza wodami PZW to sprawdzę.Na PZW nie mam jak, uszczęśliwili nas zakazem spinningu do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares2k Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Kuying 2-10 jest idealny na okonie. Dla mnie za miękki za mało szybki. Trzeba lubić takie kije. Jest dobrze zrobiony i wyważony.bardzo lekki. Tu jest filmik jak pracuje pod małymi ikonkami.https://m.youtube.com/watch?v=cPNU--wnUK8# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzeju Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Czy gorna sekcja z Tenona1-4g bedzie pasowac z 2-10? TTS662l oraz gora od jakiegos kija z seri 1-4g. Mozna kupic wtedy dwie rozne gorne sekcje do jednego kija. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusssz Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 A na szczupaka na lekko znajdzie się coś ciekawego z tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odik777 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Może Rainforest do 21g.Miałem do 28 g. i powiem, że to mocny kij. Karp 10kg. wyjechał na nim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) A na szczupaka na lekko znajdzie się coś ciekawego z tej firmy? Kuying Superlite 2,58m c.w. 0.8-15g - super szybka szpada(takiej szukałem) spytaj hotpoint'a - też ma. Całkiem inny niż Teton- droższy od niego ale i klasa wykonania wędki na wyższym poziomie.https://www.youtube.com/watch?v=e81eLpW94d8&t=482shttps://www.youtube.com/watch?v=Sha6TTSfwPE&t=370swystępuje też w wersji castingowej Pozdrawiamkesur Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez kesur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpablox Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Można by coś więcej na temat tej wędki: Kuying Superlite 2,58m c.w. 0.8-15g ? Szukam czegoś bardzo szybkiego pod sandacze głównie z brzegu. Jestem niby przyzwyczajony do długości 3 m ale takich wędek praktycznie niema a ta wędka wygląda dość obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Fajny kijek, ale z tą jego szybkością to bym raczej nie przesadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ma może ktoś wolny dolny skład Tetona TTS-662L? Złamałem w moim i chętnie kupię dolną część ewentualnie odsprzedam górną. Jak coś to proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ma może ktoś wolny dolny skład Tetona TTS-662L? Złamałem w moim i chętnie kupię dolną część ewentualnie odsprzedam górną. Jak coś to proszę pisać na priv.Napisz do sprzedawcy z Ali na pewno można dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Dzięki za radę. Napisał, że dolna sekcja 35$ + 22$ wysyłka lub sama dolna sekcja w tej samej cenie + cała nowa wędka i wysyłka free. Samej sekcji się nie opłaca ponieważ z wysyłką wychodzi prawie tyle co nowa wędka. Pisałem tam gdzie kupowałem tj. do sklepu "kuying Offical Store". Jest jeszcze "kuying Global Store" i się zastanawiam czy to faktycznie różni sprzedawcy czy ten sam sklep po dwoma nazwami, orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jak Złamałeś tego kija ..chyba nie przy wymachu?sam mam ten model i jest mimo wszystko dosyć mocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie, oczywiście że nie przy wymachu Utrata równowagi w pontonie i cały ciężar ciała na kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Też przez przypadek złamałem dolnik w moim tetonie. Samej dolnej części nie opłacało się kupić więc kupiłem całą wędkę + dolną część z wysyłką za free. Nówka bez problemu poszła do ludzi po cenie zakupu a dolnik został u mnie i służy do dziś Ps. złamaną dolną sekcję oddałem tu na giełdzie za symboliczną "flaszkę" i powstała z niego fajna podlodówka w wersji cast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 . Nówka bez problemu poszła do ludzi po cenie zakupu a dolnik został u mnie i służy do dziś Też tak właśnie planuję zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak się wypowiem o Tetonie 2-10 bo już trochę nim pomachałem. Kij jest świetny, ale najbardziej zadziwia mnie jego zapas. Opisany niby 2-10 i faktycznie z dołu zaczyna być dobrze od ok 3g łącznej pasy przynęty. Jeśli chodzi o górę rzucałem alga 1 (14g), Cannibalami 8cm + główka 10g (to łącznie jakieś 15g), meppsami nr3, nr4 i nr5. Nawet longiem 3. Fakt przy większej obrotowe czuć ten opór dość mocno, ale sporo też zależy od przełożenia w kołowrotku. Rzucałem też kilkoma przynętami ok 20g, tutaj już z lekkim zachowaniem ostrożności, na łódce daleko nie trzeba machać. Ale też patyk się nie złamał. Nie był to jednorazowy test, więc Teton na spokojnie daje radę. Nie obawiam się przeciążeń, bo w razie złamania mam zapasową szczytówkę. Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Risso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Też mam i chwale,aczkolwiek myslę o wymianie na na bardziej subtelny do 7gr........... może ktoś chce się wymienić.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Czy ktoś używa tego Kijka kuying Teton ttc 510s? Jak wygląd jego realny wyrzut i zakres pracy przynęt? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidW Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jak sobie radzi taki Teton 2-10g z woblerkami? 5,6cm? pytam o opininie jako wędka pstrągowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 na pewno sobie poradzi...bo łowiłem juz obrotówką nr 4 bez problemu to jest 12 g.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi