Patryk1125 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Jako, że na forum nie znalazłem zbyt wielu informacji prosiłbym użytkowników o opinie ww. echa. Edytowane 2 Września 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Mam taki przetwornik do 597. W weekend mogę zobaczyć ile ma pinówTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 staskrys Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 byłbym bardzo wdzięczny,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W moim jest 4Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 staskrys Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 dokupiłem przetwornik XNT 9 DIT Z 5 pinami i niestety echo nie ruszyło ,więc nie przetwornik a echo padło ,ruszyło ale pokazały się tylko klocki tetris ,jak to ktoś wspominał ,pokazuje tylko temperaturę,nie słychać wysyłania impulsu z echa,może ktoś ma namiary do kogoś kto naprawia sondy Humminbird typu 596 cx hd di,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) http://jerkbait.pl/user/56089-esox1972/ pytaj tutaj. Ja niestety przegapiłem, a podobno pokazał się jeszcze jeden kolega na forum deklarujący naprawianie echosond do którego miałbym pytanie, także jak ktoś wie to proszę o kontaktTomek Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 staskrys Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 PROŚBA O INSTRUKCJE OBSŁUGI DO HUMMINBIRDA 596 C HD DI,myślałem ,że straciłem te echo i chyba ją wyrzuciłem ,ale udało się je naprawic w Poznaniu i teraz zostałem bez instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk1125
Jako, że na forum nie znalazłem zbyt wielu informacji prosiłbym użytkowników o opinie ww. echa.
Edytowane przez Patryk1125Odnośnik do komentarza
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi