Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 http://www.icastfishing.org/icast-2015-highlights/icast-2015-new-product-showcase-winners/Zupełnie bez echa przeszły na najlepszym forum w Polsce, tegoroczne lipcowe targi sprzętowe. Nie tylko największe, także najważniejsze, trendsetterskie również ..Niezainteresowanym bliżej , sprzętowym abnegatom, z prawdziwym smutkiem doniosę, że Beastmaster znów nie wygrał.. Ale też nie przegrał .. bo nie było na szczęście takiej takiej kategorii .. Ofertę StC znam na wylot. Jednak pojawienie się pośród najlepszych Best of Show muchówki Mojo Bass Fly, jest dla mnie całkowitym zaskoczeniem. Nie widziałem, w ręku nie miałem.. nawet nie wiedziałem o jej istnieniu Może ktoś z zainteresowanych wie więcej ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Info z targów śledziłem na bieżąco na TackleTour. Jako uległy wszystkiemu co się kręci wokół własnej osi nowy Nautilus przebił wszystko - http://tackletour.com/reviewicast15nautilus.html. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Przejrzałem ......, podobnie jak Andrzej skupiając się na "muchowcach". Bardzo ładniusi nowy Naultilus X, a najbardzej cieszy, że w szerokim asortymencie rozmiarów, od słodkowodnych do solankowych. Ta rama na bazie wielkiego "X" to chyba kopia patentu Loopa z jego wielkim "L". Drobne teoretyczne wątpliwości budzi jego potencjalna "linkoczepliwość" , ale w praktyce może się to okazać złudne. Nie wiem na ile to miarodajne, ale w jednym ze sklepów widziałem już cenę 275 $ za małe modele. Zapewne od stycznia zastąpi model FWX, który chyba do najbardziej udanych nie należy..., choć to opinia tylko zasłyszana. O zwycięskiej muchówce St Croix pierwszy raz usłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Sławek jak bestia nie wygrała, to co to za targi hehehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Sławek jak bestia nie wygrała, to co to za targi heheheheZ całą pewnością nie polskie te targi ...........hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Podpytywałem Wojciecha Ż. Był równie enigmatyczny co Mojo.. Ale niedroga konkurencja dla całego szeregu coraz modniejszych szczupakówek - jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi