glider Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dostałem Hondę Civic z 1997 za darmo od rodziny.Silnik igła, sprawdzał mi mój zaufany mechanik.Niestety jak to w Civic-ach zżera go rdza.Możecie polecić jakiegoś ogarniętego, nie drogiego blacharza (najlepiej na Mazowszu) który wytnie i załata co trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 z cyklu porady:http://honda.auto.com.pl/forum/viewforum.php?f=707http://www.civicforum.pl/mam nadzieję, że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Generalnie nie bardzo, ale dzięki za próbę.Nie potrzebuje wiedzy o Civicu tylko namiarów na dobrego blacharza, zresztą taki namiar może się przydać nie tylko mi.Jeżeli miała być to złośliwość z Twoje strony to jej nie rozumiem, po co ma szukać po innych forach gdzie mało kogo znam, na jerku bywają ludzie różnych profesji i z różnym doświadczaniem a to jest dział 'Cafe'. Edytowane 3 Września 2015 przez glider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Moja Honda to też oczko w głowie,fora rzeczywiście Ci niewiele pomogą,jeśli już,to prędzej lakiernik.info.pl,jestem bardzo wymagający,jeśli chodzi o wygląd lakieru,przerabiałem już kilku (od średnio tanich do bardzo drogich) i niestety z marnym skutkiem,ale mam znajomego,który podejmie się kolejnej próby (boi się dotykać do auta,ale staram się go uspokoić),zrobił reparaturki w moim Oplu Astrze w 2008 roku i ani śladu korozji,sam się dziwi,że tak to się trzyma .Jak będziesz chciał namiar,to PW,bo nie chcę tu reklamy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Moja Honda to też oczko w głowie,fora rzeczywiście Ci niewiele pomogą,jeśli już,to prędzej lakiernik.info.pl,jestem bardzo wymagający,jeśli chodzi o wygląd lakieru,przerabiałem już kilku (od średnio tanich do bardzo drogich) i niestety z marnym skutkiem,ale mam znajomego,który podejmie się kolejnej próby (boi się dotykać do auta,ale staram się go uspokoić),zrobił reparaturki w moim Oplu Astrze w 2008 roku i ani śladu korozji,sam się dziwi,że tak to się trzyma .Jak będziesz chciał namiar,to PW,bo nie chcę tu reklamy robić.Jeżeli tak ma wyglądać "dyskusja" z lakiernikiem:http://jerkbait.pl/topic/62888-czy-jest-na-sali-lekarz/to nie dziwię się Twojemu znajomemu że boi się dotknąć Twojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nie,z lakiernikiem gadam całkiem normalnie,ale wymagam,lakier ma mieć cechy lakieru fabrycznego,a ja jestem taki,że rzucam okiem na auto i prawie w ogóle nie potrzebuję miernika,tylko naprawdę świetny lakiernik jest w stanie mnie zaskoczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Moja Honda to też oczko w głowie,fora rzeczywiście Ci niewiele pomogą,jeśli już,to prędzej lakiernik.info.pl,jestem bardzo wymagający,jeśli chodzi o wygląd lakieru,przerabiałem już kilku (od średnio tanich do bardzo drogich) i niestety z marnym skutkiem,ale mam znajomego,który podejmie się kolejnej próby (boi się dotykać do auta,ale staram się go uspokoić),zrobił reparaturki w moim Oplu Astrze w 2008 roku i ani śladu korozji,sam się dziwi,że tak to się trzyma .Jak będziesz chciał namiar,to PW,bo nie chcę tu reklamy robić.Poproszę info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Szukam solidnego, dobrego i sprawdzonego blacharza w okolicach Kraków- Bieżanów - Wieliczka.Tylny most w mojej Vitarze wymaga leczenia ( belka sierżanta).Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 To i ja się podłączę - szukam solidnego blacharza w okolicach Reguł/Pruszkowa. Może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Mnie też by się przydał, ze wskazaniem na tani ;-) bo pacjent to pełnoletni Transit, który nie musi wyglądać, byleby się nie rozpadywał. Trzeba sensownie wyciąć co zeżarte, doczyścić, wspawać blachę/reperaturki, a malować to nawet pędzlem może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi