wichu79 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam.Mam pytanie do użytkowników tego kołowrotka..Jak ogólnie się spisuje,warto go kupić i czy rozmiar 30 będzie dobry pod sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Cześć, może nie do końca w temacie ale użytkuję accurista tej wielkości i po 2 sezonach jestem bardzo zadowolony a lekko nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dzięki za odpowiedź ale jednak wyznacznika za bardzo nie będę miał do pytania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cześć, mój kolega użytkował ten kołowrotek przez blisko 4 sezony łowiąc sandacze z opadu. Po tym okresie, 0 luzów a pracuje tak jak blisko 4 lata temu. Może nie jest to tzw. masełko, ale nic się nie zmieniło od zakupu. Poza tym 0 śladów użytkowania na przekładni. Na podstawie tego przykładu, śmiało mogę polecić ten młynek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tak tak. Znam tego kolegę i również potwierdzam że to świetny kołowrotek w tej klasie cenowej. Konstrukcja i materiały wewnątrz bardzo porządne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi