godski Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki za radę na pleciona.pl jest ORRA w promocji za 399 złBierz póki jest. Pewnie dużo sztuk nie mają. A jak tutaj wrzuciłeś info na forum to za chwilę może nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek_ee Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Już kupiona czekam na kuriera jeszcze kij muszę kupić ale w normalnym sklepie muszę pomacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To jest rozsądne podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 W jakim zakresie ta Orra rzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam Jestem nowicjuszem w castingu także proszę o radę. Czy warto kupić ten multik http://www.wedkarski.com/11095-kolowrotek-orra-2-winch-l-abu-garcia.htmlGeneralnie marzy mi się obsluga przynet do 100 g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jeśli nie ogarnie to jaki brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak do takiej gramatury to może jakiś okraglaczek ???? napewno ogarnie , może abu garcia ambassadeur c4 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Moim zdaniem nie warto ze względu za mały nawój 56 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 WitamJestem nowicjuszem w castingu także proszę o radę. Czy warto kupić ten multikhttp://www.wedkarski.com/11095-kolowrotek-orra-2-winch-l-abu-garcia.htmlGeneralnie marzy mi się obsluga przynet do 100 g...Za 480zł moim skromnym zdaniem orrę nie warto. Lepiej już revo s lub tatulę niewiele drożej albo używkę w cenie zbliżonej tej nówki, na gwarancję nie ma co patrzeć tak jak mekamil wcześniej w wątku gdzieś pisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Właściwie to zapłacił bym 430 bo mam zniżkę w tym sklepie . No właśnie okraglaka wolałbym uniknąć zależy mi na niskoprofilowym. Jeszcze D.A.M z zrobił jakiś młynek pod ciężkie łowienie optimus czy jakoś tak ale to nowość wiec pewnie niewiele wiadomo puki co o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Właściwie to zapłacił bym 430 bo mam zniżkę w tym sklepie . No właśnie okraglaka wolałbym uniknąć zależy mi na niskoprofilowym. Jeszcze D.A.M z zrobił jakiś młynek pod ciężkie łowienie optimus czy jakoś tak ale to nowość wiec pewnie niewiele wiadomo puki co o nimDługo castem nie wędkuje ale jak nie chcesz zmieniać multika za miesiąc to lepiej poczekaj i kup np zilliona 100 hsl /hślą i będziesz miła dobry sprzęt .No chyba ze jesteś bogaty i stać Cię na zakup dwóch multiplikator tzn.pierwszy będzie Dam a później i tak kupisz coś pożądanego bo ten pierwszy długo nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi