Skocz do zawartości

Wrapper / wrapping machine / suszarka

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu , po latach rozłąki , trafiło w moje ręce małe co nieco z tegorocznej oferty Pacific Bay . Korki, uchwyty , przelotki muchowe ,nici itp . I miło mnie zaskoczył ten zakup ..
Nie jest to może top topów , i rodbuildingowy nuworysz może kręcić nosem . Myślę jednak że przystępność cenowa , rozmiary oferty i niezła w sumie jakość , mogłyby wnieść nieco świeżości i odmienności . Osłabić monokulturę Fuji .. Choć to też China..
Chyba tylko gwożdzie papowe nie mają naciągniętych ślepiów..
Jest też doskonała kolekcja wrappers & dryers ( nieslangowo ; maszyna do robienia i suszenia omotek i innych thread'ów). Bardzo jestem zadowolony z nici , z Rodsmith . Nie gubią pod lakierem koloru , nie kurczą się nieprzewidywalnie . Na Gudebrodach parę niespodzianek mnie trafiło , co dało asumpt do poszukiwań . A metalic wprost się jarzy ..
A już dla fanów flyfishing rod's eldorado prawdziwe ..
Jest w tym osprzęcie nieco nieco radości , koloru , takiego poczucia luzu ..
Trochę mniej na klęczkach ..

Nie . Jadę na starych klekotach . Ale Deluxe Chuck zawładnął moją wyobrażnią . Ma cechy trwałości i styl . Zona by mi też nie dokuczała , może by mnie nawet do kuchni wpuściła ..

• Like 1

• 3 lata później...

Witam,rodbuilding-em interesuję się już od dłuższego czasu i lepiej nie mogłem trafić-jerkbait.pl jest no.1 wsród polskich stron www i tu mam prośbę do starych wyjadaczy.Jak w temacie,buduje wrapping machine,podpowie ktoś jaki silnik najlepiej by się do tego nadawał?

Ja kupowałem silnik na allegro (sa dostępne 5; 10; 15 itp obrotów)

szkielet to pozioma 2 metrowa deska + 4 podpórki na blank + urządzenie do kontroli naciągu-Thread Tension Device.

Wszystko składane, prosta tania konstrukcja.

Zajrzyj tu: http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Parts

PS. @modesty wand czekamy niecierpliwie

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...