szczuply_maciek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 @mrwhite7 też chciałem to napisać że zastanawiam się po jakim kursie był liczony sprzęt z FC. Doliczając cło+przesyłkę+kurs dolca za nic mi to nie pasowało i nie pasuje pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ten wrapper RW-3XL, to da radę toczyć korek? Ale tak poważnie od zera, oprócz modyfikacji- odświerzenia. Bo ten silniczek to raczej na to nie wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Pewnie że da radę ale wolno to idzie więc za parę złotych kupiłem z Bauhausie uchwyt do wiertarki i formuję rękojeść na wiertace . Wraperem można dotoczyć czy też poprawić lub zmodyfikować korek wklejony już na blank czego się już nie da zrobić wiertarką , słowem przydatna sprawa. Można też przeszlifować starą wędkę którą odświeżyliśmy i poszpachlowaliśmy, więc jednak polecam stabilny metalowy masywny uchwyt który obejmie rękojeść ,We Wraperze są dwie pary plastikowych nakładek na uchwyt ,jedna do cienkich blanków (małe średnice ) i druga właśnie do rękojeści korkowych czyli do sporych średnic takich ponad 30 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wielkie dzięki za zainteresowanie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Może komuś się przyda, genialne w swej prostocie: http://majsterkowo.pl/plynna-regulacja-obrotow-multiszlifier ki-za-pomoca-pedalu-od-maszyny-do-szycia/ PozdrawiamPiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Nie wystarczy użyć dimmera który reguluje obroty? koszt takiego regulatora zaczyna się od 30zł http://allegro.pl/regulator-obrotow-wiertarki-elektrycznej-a vt-1007-i2581770641.html http://allegro.pl/regulator-oswietlenia-napiecia-obrotow-230 v-0-100-i2582743972.html dla majsterkowiczów http://allegro.pl/regulator-obrotow-silnika-i2635488654.html Ja do swojej maszynki mam zamiar użyć zwykłego ściemniacza do oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ot taka ciekawostka http://www.youtube.com/watch?v=6c8fxbrNti0&feature=relat ed -- PozdrawiamPiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dobre ciekawe co na to dzieciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam . mam takie małe pytanko ...ile podpórek pod blank powinien posiadać wrapping machine i jakiej mniej w?ęcej mają być one długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednar Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam.Jak w temaciem ineresuje mnie w jaki sposób rozwiązaliście mocowanie blanku,wędki. Zdjęcia mile widziane Z gory Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 4 wkrety w drewno i na krzyż gumki recepturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 rurka pcv, na nia naciagnieta gumka(dętka) nacieta w krzyżyk, u mnie sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 u mnie wieczko od "spreja" a w środku dwie recepturki na krzyż , trzyma je drucik dookoła - zdaje egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Okrągła, plastikowa puszka elektryczna, z wklejoną dupką od strzykawki. Plus oczywiście gumki na 4 śruby. Edytowane 28 Lutego 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kawałek jakiejś dostawki do rury kanalizacyjnej z PCV zakupiony w OBI + cztery śruby i gumki recepturki na krzyż (których akurat na tej fotce nie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednar Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To proste jak budowa cepa. A ja kombinowałem z mechanizmem - coś na wzór uchwytu wiertarki.Wielkie dzieki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Gumki to sprawdzone rozwiązanie... No i banalne w wykonaniu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Po prawdzie, to lekki uchwyt tokarski byłby najlepszy. Można wtedy rozdzielić napęd np. na silniczek od maszyny do szycia i mieć dwa w jednym- wrraper + suszarka. Tylko jak ktoś nie robi 20 kijów miesięcznie to zbędne koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panowie czy mozecie mi polecić jakis sklep w którym mozna kupic wrapper alpsa w całosci lub na czesci ?? Wszscy maja w ofercie pacbay power wrapper którego nie chce ze wzgledu podstawe z uchwytem do blanków (chodzi mi o czesc w której sie obraca uchyt tokarski), w alpsach stosowane czesci mikro tokarek Taig. Najlepiej by było w europie jezeli nie to zastanowie sie nad sciagnieciem go ze Stanóf. Dzieki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 O to ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dokładnie o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Niestety miałem dwa na magazynie i sprzedały sie praktycznie od ręki.Moge sciągnać kolejne. http://www.sklep.brc.com.pl/pl/c/Urzadzenia/54/1/default/1/f_producer_22/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 RafałIle płaciłeś za łożyska z oringami do wrappera hand madea,kupowałeś gdzieś w Sando? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tak na zawichojskiej jest sklep z łozyskami koło banku. NIe pamietam ile płaciłem ale nie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ok,dzieki bo znalazłem jakieś takie do mebli http://allegro.pl/kolko-kolka-gumowe-elastyczne-z-blacha-fi-42mm-i3128679281.html ...też by były..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi