Pluton Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam. Czy istnieje możliwość zamiany w Stradicu 4000 fc przekładni, na pochodzącą z innego modelu Shimano w wersji jdm ? Jest jakiś odpowiednik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Myślę że dałoby radę chociażby od TP 4000 fc ale oprócz piniona i koła głównego musiałbyś od wałka posuwu to małe kółeczko też wymienić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Myślę że dałoby radę chociażby od TP 4000 fc ale oprócz piniona i koła głównego musiałbyś od wałka posuwu to małe kółeczko też wymienić :-)Pewnie i wałek posuwu też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ale nowej przekładni do modelu FC na Plat.jp nie znajdę. Czy jest jakaś alternatywa dla TP FC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 TP 4000 '08 ale nie jestem pewien :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi