explorator73 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W ofercie Think Big Polska znalazłem następujące wędki jerkowe Ron Thompsona:- Axellerator Jerk 6'6 40-80g jednoczęściowa - 201 PLN- Axellerator Jerk 6'6 50-120g dwuczęściowa - 206 PLN- Shad Extreme Jerk 6' 2-4 oz. dwuczęściowa - 169 PLNZnalazłem jeszcze wędkę nie oferowaną aktualnie ale pewnie możliwą do sprowadzenia - Hard Core Jerk Caster.Miałem w ręku mocniejszego Axelleratora i jak na swoją cenę wywarł na mnie bardzo korzystne wrażenie - jedynym zastrzeżeniem jest dosyć krótki uchwyt sięgający w moim przypadku tuż za połowę przedramienia. Wędka uzbrojona w przelotki SiC no name i uchwyt do kołowrotka Fuji.Jestem ciekaw czy ktoś z Was spotkał się z tym sprzetem??Ja się poważnie zastanawiam nad jego zakupem w obliczu trudności ze zdobyciem wędki Rezemejera.Link do importera: http://www.ronthompson.pl/Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jak poszuaksz na forum, to znajdziesz moj post, o tych wedkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Szukałem zanim umieściłem swój wątek - będę wdzięczny za podesłanie linku.Jeśli jednak Ci się nie uda poproszę o 2 słowa na ich temat.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=10085& amp;&srch=ron+thompson#msg_10085 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Bóg Ci zapłać we frankach szwajcarskich Naprawdę tak nisko oceniasz tę wędkę? Na mnie wywarła nienajgorsze wrażenie - ale tak naprawdę można by ją ocenić używając jej nad wodą jakiś czas. Nie możemy w sklepie zobaczyć jak się tą wędką rzuca, jak pracuje w trakcie holu ryby itd.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 mam jeden kij ich 'produkcji', spining ron thompson steelhead 2.1 m do 25 gram, kupielm go i nie zaluje, ale kupilem go z roznych powodow, dlatego ze jest miekki i ratuje kazda rybe, drugi powod to zakrzaczone wyprawy - jak zlamie, to nie bedzie szkodano i kupilem go, w zasadzie, dla mojego syna, bo rzadko wedkuje i jakby ryby mu spadaly, to by wogole nie wedkowal sluchaj, jak chcesz to kup i sprawdz, moze tobie bedzie lezec? ja znam ludzi, co tym lowia i monterra tez ... i sa pelni szczescia ... ja bym sobie tego jednak nie zrobil dzieki za dobre zyczenia, przyjme, dobrowolnie, kazda kwote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi