grunwald1980 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Uzywa ktos?http://www.mbfishing.de/?site=shop&cat=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witek,trzeba kupić po kilka sztuk i przetestować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Na Elbie w Hamburgu okresowo wymiata zapytajcie Artura MrWhite Dostałem od niego parę sztuk ze dwa lata temu ale na Renie tak sobie połowiłem nimi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witek,trzeba kupić po kilka sztuk i przetestować Ja jutro kajtki testuje w nowym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A jak z dostępnością tych gum u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja jutro kajtki testuje w nowym miejscu One działają "u nas" zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jak narazie 6 utopionych walczę nadal, narazie same maluchy się wieszaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi