esox1972 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam jak w temacie.Posiadam wykrojniki do wirówek i wahadłówek , zastanawiam się czy malować je farbami , jeśli tak to jakimi ,żeby za chwilę nie odpryskiwała , czy lepiej naklejki drukowane przyklejać , bo mosiądz , miedź i srebro to jeszcze nie wszystkie kolory pobierane przez rybki .Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie ,będę wdzięczny za wszelkie informacje ,opinie , porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Piotrek,tak jak rozmawiałem z Tobą:farby proszkowe, tu masz film - ewentualnie farby samochodowetu masz filmik z produkcji blaszek, przewiń do 02:00 - Co do naklejek, musiałbyś mieć trochę ludzi na pokładzie - jak coś parę tysięcy drepcze do nas Z tego co pogrzebałem w necie to polecają pokrycie przezroczystym lakierem UPOL.Nie wiem czy to akurat ten - http://e-laktech.pl/u-pol-lakier-bezbarwny-sr-utwardzacz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Szukam sprawdzonej folii samoprzylepnej do oklejania skrzydełek obrotówek. Folia musi być cienka i mieć właściwości odblaskowe, interesują mnie dwa kolory, srebrny i żółty. Ktoś, coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 http://www.polfishing.pl/index.php?k108,elementy-blystek-nalepki-do-paletek Może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam mam pytanie do osób które wykonują wahadlowki na trocie. W jaki sposób nanosicie farbę na wahadlowki i jakiej farby używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Ja uzywam farby ze stoczni do malowania łajb,najpierw odtluszczam rozpuszczalnikiem,i lecimy z farbą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Kolory paletek mają ogromne znaczenie. Dobrym pomysłem była by baza nawet fabrycznych modeli. Kiedyś gdy weszły do Polski effzety jeden model był szczególnie skuteczny różnił się od reszty korpusem, zamiast mosiądzu był srebrny z czarnymi rowkami a paletka była w fioletowo czerwono holograficzne paski. Z tego co pamiętam model forelle. Dziś to zupełnie inne błystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi