ŁukaszKowalski Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Również myślałem że jest czynne całym rokiem... szkoda trochę ze tylko w sezonie otwarte -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszKowalski Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja co prawda mam blisko nad wodę, i swoją łódkę... a jeszcze nigdy tam nie byłem -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Ośrodek PTTK nad Bachotkiem zamknięty. Chciałem jechać sam w październiku. Dzwoniłem do ośrodka bez skutku, napisałem mailowo i dostałem odpowiedź, że nie pracują i zapraszają na wiosnę. Szkoda bo na stronie oprócz domków piszą, że mają murowany ośrodek. Liczyłem na łódkę i 2 dni łowienia. Jakby ktoś miał coś do napisania o jesienncyh połowach na Bachotku to zapraszam do kontynuowania wątku choć wiem, że dzielenie się informacją w tych czasach nie należy do standardu. Edytowane 16 Listopada 2015 przez luk_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Chcę wybierać się nad Bachotek. Prawdopodobnie jeszcze w maju. Ma ktoś aktualne info o rybostanie jeziora? Szczupak i Okoń mnie interesują. Może być priv. Tam jest jakiś obręb ochrony wyznaczony? Czytałem coś na stronie PZW Toruń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Obręb obejmuje część jeziora od przystani PTTK na odległość 200 m w kierunku północno-zachodnim i w głąb jeziora na odległość 100 m.Obręb ustanawia się na okres od 1 marca do 31 lipca.Generalnie chodzi o zatoczkę przy ośrodku PTTK. Patrząc od strony ośrodka od pomostów pływających w prawo.Szczupak i okoń jest, ale czy na wodzie coś się dzieje to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Partęczyny WielkieSzukam informacji na temat tej wody głównie spining szczupak , okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Kolega wybiera się na zawody we wrześniu pewnie? Odszukaj wątek o pojezierzu brodnickim. Tam trochę jest o tej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 10 sek. szukania.. http://jerkbait.pl/topic/62972-part%C4%99czyny-opinie-o-%C5%82owisku/http://jerkbait.pl/topic/19190-jezioro-bachotek-oraz-jezioro-wielkie-part%C4%99czyny/http://jerkbait.pl/topic/7879-pojezierze-brodnickie-gdzie-warto-pojecha%C4%87-z-%C5%82%C3%B3dk%C4%85/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Tak, planuję się wybrać na zawody.Zgadza się 10 sek. szukania tylko że wiadomości z roku 2015 a mamy 2021 przez 6 lat wiele się może zmienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi