judo 1988 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Szukam materiału przyponowego o wytrzymałości około 30-40 kilo.Może to być coś termozgrzewalnego lub coś podobnego.W fishing marcie jest ciekawy materiał z wytwórni Rpozmeijer(Carbon Wire)tyle że ja potrzebuję czegoś deczko delikatniejszego.Jeśli macie jakieś propozycję to z chęcią wysłucham.Może macie doświadczenie z produktem który wyżej przytoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Polecam R. W tych wytrzymałościach używam 60lb. Duża sztywność, relatywnie niska podatność na odkształcenia. Z gołą stalką i wolframem mam gorsze doświadczenia. Przypony robię na zaciskach, dodatkowo zgrzewam. Mam też 100lb, ale nie przechodził jeszcze prób obciążeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie wiesz gdzie by można dostać Carbona o wytrzymałości 60 lb?W fishing marcie tej wytrzymałości nie ma Czy ten materiał jest bardzo sztywny,innymi słowy czy nie zakłóca pracy przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Sztywny, ale zakłóceń nie stwierdzono (przecież wobek chodzi na agrafce?). Dodatkowo tani i ekonomiczny. Do kompletu używam zacisków Jenzi (przy tej wytrzymałości daję dwa z każdej strony) i agrafek Spinwal. CW kupowałem od kolegi ŁukaszGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Gdzie kupujesz zaciski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 W Bass-ie na Wolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi