jani32 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam koledzy mam dokupienia kołowrotek Daiwa Ballistic SH 2500 ,mam pytanie czy ktoś używał ,posiada ?Pytam bo w polskim internecie nie znalazłem nic na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Fajne, lekkie i szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam koledzy mam dokupienia kołowrotek Daiwa Ballistic SH 2500 ,mam pytanie czy ktoś używał ,posiada ?Pytam bo w polskim internecie nie znalazłem nic na jego temat.http://www.team-rapa.pl/recenzja/daiwa-ballistic-2500-sh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 WitamChciałbym odświeżyć trochę temat,planuję zakup,tego kołowrotka,a dokładnie Daiwa Ballistic SH 2500,będę go używał pod kropki,interesuje mnie jak się sprawuje po dłuższej eksploatacji,jak z jego trwałością,nigdy nie miałem kołowrotka w obudowie zaion,zawsze preferowałem kołowrotki w metalowej obudowie.Może któryś z kolegów ma i używa go już od dłuższego czasu i zechce coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Używam Caldii z ZAION-u i wszystko w porządku. Nic się nie wyrabia. Kupiłem go w maju 2014 i używana była średnio raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Używam Caldii z ZAION-u i wszystko w porządku. Nic się nie wyrabia. Kupiłem go w maju 2014 i używana była średnio raz w tygodniu.Dzięki kolego Może ktoś używa tego Ballastic'aInteresuje mnie jak się sprawuje po dłuższej eksploatacji,jak z jego trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady00 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mam 2500 i 3000 ,ale dopiero zacząłem używać. Po kilku razach spoko, nizsze temperatury nie wpływały na pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamot Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam,Zastanawiam się nad zakupem tego młynka.Jaką wielkość byście polecili pod st.croix ASX70MLF ? Może ktoś posiada taki zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mam 2500 i 3000 ,ale dopiero zacząłem używać. Po kilku razach spoko, nizsze temperatury nie wpływały na pracę.Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kręciłem w sklepie, na sucho dobrze, lepiej od caldi, revros, stradic rzeklbym nawet ze lepiej od TP, może nie tyle lepiej co inaczej, napewno lżej. Sprzedawca proponował mi go mówiąc że bardzo dużo się sprzedaje i ludzie zadowoleni. Ja poszedłem w sprawdzona aczkolwiek cięższa i gorzej pracująca NA SUCHO konstrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Mam możliwość kupna 3000 SH za 450pln, tylko zastanawiam się czy na sandacza do 30-35g będzie to dobry młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi