Michaelfly Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam przymierzam sie do takiego pontonu WildLake jak w opisie...Kolibri niewchodzi w gre niepodoba mi sie zdarty dziub...Co sadzicie o tym plywadelku...moze ktos ma taki...uzytkuje??Czy jest mocny...warty tej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Kilku moich znajomych pływa tymi pontonami - po sezonie uzytkowania nie mają żadnych uwag. Jedno co zauważyłem (porównując z Bushem) - dłużej wchodzą w ślizg, poza tym konstrukcja sprawia wrażenie solidnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 a mial ktos doczynienia z cm380 Al dragon? nie wiem ile kosztuje bo tylko na www znalzlem producenta podloga wyglada super do ciorania po krzakach slizgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michaelfly
Witam przymierzam sie do takiego pontonu WildLake jak w opisie...Kolibri niewchodzi w gre niepodoba mi sie zdarty dziub...Co sadzicie o tym plywadelku...moze ktos ma taki...uzytkuje??Czy jest mocny...warty tej kasy.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi