popper Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jakiego kleju użyć? Gdzie ew. kupić dobry klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja zalałem distalem i ścisnąłem małymi ściskami stolarskimi + deseczki. Na razie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ja bym użył butaprenu albo jakiegoś kleju szewskiego, i oczywiście ścisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Klejem <_< A na poważnie, mój Szanowny Rodziciel lubi buty naprawiać (czysto amatorsko, na własny użytek). Fakt, że filcu do podeszwy jeszcze nie kleił, ale generalnie do butów używa Butaprenu i podobnych jemu klejów, także typowo bucianych. Tak głośno myśląc, może warto najpierw posmarować filc klejem tak, żeby nim nasiąkł i wysechł, a potem dopiero kleić do buta (powinno lepiej złapać).Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dziekuję wszystkim. Zapewne zostaje Butapren. Idąc na skróty, oddaję trzewiczki do szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 No tak! Po linii najmniejszego oporu! Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Waldku masz rację szewc ma prasę przygotuje powierzchnię jat w książach piszą a jak by klejenie puściło zawsze można reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Podeszwy ,filce dziury w neoprenie, goretexie i tym podobnym ustrojstwie zaklejam klejem sica bind 11 .Jest w tubce silikonowej i trzyma wszystko koszt 35zł .Jest w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi