WojtekCIN Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Hej koledzy, będę w przyszły weekend w Polanicy służbowo. Będę miał parę godzin do zabicia i pomyślałem żeby wziąć ze sobą sprzęt do sucharka. Problem w tym, że nie byłem tam nigdy i nie wiem gdzie, co i jak. Pomożecie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Bystrzyca Dusznicka poniżej miejscowości Szczytna i w samej miejscowości , na rekordy nie licz, ale pobawisz się z maluchami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Fajnie dzięki kolego. Zezwolenie na 1 dzień da radę gdzieś w Polanicy w sobotę załatwić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 hym... Ciężko powiedzieć. Zadzwoń do Okręgu do Wałbrzycha, tam Ci wszystko powiedzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ok tak zrobię[emoji41][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi