elwalsos Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam,będąc niedawno na szczupakach zgubiłem pokrętło od mechanicznego docisku szpuli młynka jaxon KJ - LNC 300. Może ktoś mi pomoże? Potrzebuję numeru katalogowego tej części. A może jakiś link do stronki, gdzie mogę nabyć takowe pokrętło? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Napisz do serwisu Jaxona, to chyba jedyne wyjście. Z tego, co słyszałem nie ma problemów z dostaniem części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ja mam taki sam multik.dam ci rade nie zakręcaj na fula lewego panela bo rama jest z plastiku i gwint ci się może poluzować mi właśnie tak się stało ogólnie żecz biorąc odradzam ten produkt.i pokrętło też mi wypadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi