Toudinho Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam, Ostatnio miałem przez chwilę możliwość porzucania zestawem spinningowym Slider'em i mi się spodobało. Co prawda ryby nie złowiłem, ale sam moment ataku i bryzgi na wodzie ładnej ryby zrobiły na mnie wrażenie. Doszedłem więc do wniosku, że warto by było połowić odpowiednim kijkiem i młynkiem do tego bo to całkiem przyjemna zabawa Tak wiec chciałbym coś sobie wybrać, tylko jestem bardzo ograniczony finansowo, a w obecnej chwili nie jestem w stanie nigdzie dorobić. Studiuję na dwóch kierunkach i przygotowuję się do obrony, więc dodatkowa praca odpada, a stypendium, które sobie wypracowałem niestety muszę poświęcać na życie. Wiadomo coś tam jestem w stanie wycisnąć z 300-400 zł. Złoże za to jakiś zestaw chodzi i sam kijaszek i jakiś multik? Łowić zamierzam na przynęty max raczej 7-emki Slider'a bo nie mam warunków na większe przynęty (chodzi mi o łowiska. Oczywiście w grę wchodziłby sprzęt używany, ale nie zniszczony , a i chyba bardziej skłonny był bym do zakupu kija nowego, niż korby. Co do kijów wymagań, nie mam byle nie Jaxon'y. Jeśli ktoś coś ma na zbyciu, lub udzieli mi pomoce w doborze sprzętu będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 W dziale kupię powinieneś znaleźć coś używanego, ale w dobrym stanie. Sam tez wystawilem kij, który obsłuży slidera 7. Dziś zmieniam cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 takich watkow jest na forum na prawde tak duzo, ze az trudno mi jest sobie wyobrazic, ze nie potrafisz znalezc pozadanych informacji ... o np. kilka postow ponizej twojego http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13850&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi