tajfun82 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 mam takpytanie czy 6601 c4 jest duzo wiekrzy od 5601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Nie Konkretnie 6000 ma szerokość wewn. szpuli 37mm, a 5000 28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wysokosc jest taka sama, jest za to dluzszy i to o spory kawalek, spory, znaczy odczuwalnie mniej ergonomiczny w normalnej rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajfun82 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a uzywałes go pitt jak tak to wjakim charakteze i jak wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mi obydwa rozmiary tak samo w ręce leżą i przy jerkowaniu żadnej różnicy ta różnica nie robi no, a ręce raczej normalne mam. Różnica jest dokładnie 5mm w lewo i 5 w prawo. Bardziej obrazowo już się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajfun82 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a uzywałes go pitt jak tak to wjakim charakteze i jak wrazenia?to solidne kolorotki, uzywalem bardzo krotko #6000 do jerkowania, ale ze wzgledow ergonomicznych odsprzedalem w praktycznie nowym stanie ... wedlug mnie, #5000 lub #200 potrafi to samo tylko z ta roznica, ze znacznie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi