Kozi Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Witam orientuje się ktoś gdzie kupię takie ustrojstwo do pontonu marki Bush? W Tokarexie pytałem na stanie mają tylko pasujące do Kolibri, mogą sciągnąć do Busha ale trzeba czekać okolo miesiąca. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 10 Września 2015 przez Kozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A co rozumiesz przez blokada dulki ??? siedzę w temacie , ale nie bardzo wiem o co Ci chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Chodzi o ten kawałek plastikowej rurki na którym jest zamocowane wiosłohttp://www.pontony.net.pl/kolibri_akcesoria.php#thumbnr 219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A nie można dopasować innej rurki? Albo dotyczyć z aluminium np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Z aluminium raczej nie ponieważ mocowanie jest za pomoca wkrętów. Coś z plasitku zapewne można dopasować, w ostateczności będę musiał tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Mam taki element ale właśnie do kolibri km280, mocno się różni wymiarami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Musiałbym zmeirzyc ile u mnie wynosi średnica ten blokady, w kolibri podobno 18 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Zmierz, a nóż się uda dopasować. Chętnie oddam. A jak nie będzie się nadawać, to znając wymiary łatwiej będzie dopasować coś innego. Edytowane 12 Września 2015 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozi
Witam orientuje się ktoś gdzie kupię takie ustrojstwo do pontonu marki Bush? W Tokarexie pytałem na stanie mają tylko pasujące do Kolibri, mogą sciągnąć do Busha ale trzeba czekać okolo miesiąca. Z góry dziękuję za pomoc.
Edytowane przez KoziOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi