Skocz do zawartości

Piotr Matusiak - kontakt

P.Rozbiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Piotrze

Ma Pan całkowitą racje. Trzeba do Pana anielskiej cierpliwości i bycia świętym, by znieść Pana ignorancje klienta. Pomoc Wszystkich Świętych na pewno nie zaszkodzi. Za wskazówkę dziękuję.

Chciałbym jednak, by po 3 miesiacach kluczenia, zbywania i ignorancji zechcial wywiązać sie Pan ze zobowiązania.

Amen!

Jakiego?

Zachęcam do zajrzenia do korespondencji, ktora wysylalem do Pana nascie juz razy. Ze nie wspomnę o kilku rozmowach telefonicznych. Chyba wystarczy, czy życzy sobie Pan potraktowania, jak papieża?

Zachęcam, może uda sie w tym roku juz. Dla spokoju sumienia Pana i bliźniego swego.

Z pozdrowieni

Piotr

P.S. Koledzy wybacza prywatę via forum, ale wyczerpałem juz wszystkie inne możliwości kontaktu. Poza zamówieniem mszy w intencji... Cudu.

Proszę o powagę... Proszę. Warto. Na prawdę warto. Czytają to i dorośli.

Ciekawe, ze teraz byl Pan w stanie przeczytać, zaś kilkanascie juz w sumie wczesniej nie byl odczytać maili... Na maile Pan nie odpowiadal, a jesli juz to pytając kilka razy, co bylo nie tak. Za każdym razem odpisywalem cierpliwie. I nie pamięta Pan o kilku rozmowach telefonicznych. To pelna ignorancja wymieszana z kłamstwem, ze nie odpowiadałem na Pana maile.

Dzis nagle Pan dostal i zrozumiał moja wiadomość? Cud? Zewnetrzna motywacja?

Czyli świadomość bledu miał Pan, co sam potwierdza w swojej wypowiedzi. Ale olał sprawę.

Fajny PR.

Prosze po prostu wywiązać sie ze zobowiązania i nie kompromitować. Obiecał Pan to na priv. Liczę na dotrzymanie słowa.

Co będzie tez miłym znakiem dla innych Pana Klientow.

Z pozdrowieniami

Piotr

Napisał pan na poczcie ze wszystko jest we wcześniejszych wiadomościach ,sprawdziłem i domyśliłem sie ze nie było tego krapia ,prosze sprawdzic wiadomosci w ktorych pisałem co jest nie tak to dosle ,a pan tylko odpisywał co z moimi woblerami ,a skompromitował to sie pan ta ostatnia wiadomością na pocztę ile ma byc tych gratisow i przeprosiny na jakiejs specjalnej kartce 

Panie Piotrze

Jak cos komuś obiecam i nie spelnie obietnicy, to przepraszam. I wyrównuje stratę. Pokazując że zalezy mi na człowieku i traktuje go poważnie.

Kwestia kultury, wychowania i szacunku dla ludzi.

Jesli popelnie blad przyznaje sie do niego i naprawiam, pamiętając, ze poza słowami są jeszcze maile. Rozmów nie nagrywam, na razie ;)

Zachęcam do tego samego, kończąc dyskusje i czekając na Pana piękne przynety.

Szkoda, ze tak długo dane mi jest na nie czekać, ale jest we mnie wiara, ze przez to będą tym skuteczniejsze :)

Życząc tworzenia pięknych i lownych przynęt.

Pozdrowienia

Piotr

• Like 1

Panie Piotrze

Rozumiem, ze dla Pana jest wszystko ok. Trzy miesiące zwłoki, etc.

Przyjmuje ten smutny fakt do wiadomości.

Proszę jednak o wywiązanie sie z calosci zobowiązania.

W takiej sytuacji slowo przepraszam uważam za naturalne. Nie czuje sie jednak na silach tłumaczyć tego.

Poprosiłem o Pana nr telefonu, by ostatecznie wyjaśnić kwestie, ale i tego nie mogę otrzymać.

Z życzeniami dobrych lowow na Pana przynety

Piotr

• Like 2

• 2 miesiące temu...

j.w.

interesuje mnie mail ewentualnie nr tel.

chodzi oczywiscie o pracownię matusiak z kielc.

pzdr

Było nie raz.  Wyszukiwarka się kłania ;)

http://jerkbait.pl/topic/63110-piotr-matusiak-kontakt/?hl=%2Bpiotr+%2Bmatusiak

http://jerkbait.pl/topic/60479-pracownia-matusiak-przestroga/?hl=%2Bpiotr+%2Bmatusiak#entry1705987

• 1 miesiąc temu...

http://jerkbait.pl/topic/6051-pracownia-matusiak/

Nie jesteś pierwszy ani ostatni...

Co ciekawe, na stronie FishingCenter w zakładce Aktualności podane jest, ze m.in. pracownia (z dużej litery nie warto pisać) Matusiak jest dealerem Fishing Center ;) Moze warto zatem uderzyć z takimi problemami do Irka do FC?

Edytowane przez Żbiku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...