cortez Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Cześć wszystkim, tak jak w tytule interesuje mnie J.Drawsko w okolicach Piaseczna no i może troszke dalej..Będę tam jakoś w następnym tygodniu.Czy jest tu ktoś z kolegów co mógłby coś powiedzieć na temat tej wody..chodzi mi głownie o drapieżniki i dodam że łódz będzie do dyspozycji...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Łowiłem kilkanaście razy zimą w zatoce koło Piaseczna. Nie ma super górek dołków, dno raczej stabilne 15-20m. Okoni można nałowić się do bólu. O tej porze roku próbuj na spadach przy trzcinach. Ewentualnie poluj na miejscowych, jak trafią stado to stoją łódkami obok siebie (czasami po 10-15 łódek). Ciekawą miejscówką jest też ujście rzeki Drawy, które znajduje się również bardzo blisko Piaseczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dziękuje bardzo za informacje ale o którą zatokę Tobie chodzi ?bo w okolicach Piaseczna są dwie zatoki ,mi chodzi dokładnie o tą przy której miści sie ośrodek kampingowy Wajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 a dokładnie nazywa się to zatoka rękawicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi