Skocz do zawartości
  • 0

Zgubiona wędka

minkof

Pytanie

W dniu wczorajszym zgubiłem wędkę zbudowaną w pracowni XRods na blanku ATC TP702-3. Wędka była w czarnym pokrowcu.

Położyłem ją na dachu samochodu przy ul. Stilonowej W Gorzowie Wlkp., następnie kierowałem się na ul. Gwiaździstą. Z ul. Gwiaździstej jechałem do Wałcza trasą 22.

Może ktoś z Was, jakimś dziwnym trafem znalazł moją zgubę, bądź słyszał, że ktoś znalazł fajną wędkę? :D

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Szczerze współczuję. Znam ten ból, kiedyś dawno dawno temu... jeszcze na początku lat 90' moja wędka nie została spakowana do samochodu jak pakowaliśmy sprzęt. To była (o ile dobrze pamiętam) muchówka germiny z czerwonym kołowrotkiem kormorana (wypasionym jak na tamte czasy)... Może ktoś znalazł taki sprzęt w okolicach Cybinki (?)? Nie oczekuję zwrotu... poprosiłbym jedynie o zdjęcie :D

• 0

Panowie to jest dla nas znak :lol:

Czasem sam się łapię na robionych w pośpiechu głupotach. czasem jak człowiek nie ma kiedy połowić to jak się wyrwie to głupieje ( mówie o sobie). Ostatnio myślałem, że zostawiłem w terenie nie zapakowany kręcioł muchowy. Całe szczęscie był już w garażu ........Wypracowałem sobie na problem nierozważnych zgub procedurę której zawsze przestrzegam żeby potem nie mieć gula

P.S.

Zyczę odnalezienia kija.

• 0

Gdyby nawet zaglądał ten ktoś na jerkbait i przeczytał tą wiadomość, jestem prawie pewien, że w życiu nie odda kija. Wie doskonale lub domyśla się, że nagroda nie zrówna się wartością z kijem. Nie mówię tutaj o wszystkich, bardziej o duchach, które jedynie czytają forum.

Pozdr.

Salmo