Cola Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Panowie,co polecacie z żyłek do spinningu pod okonia.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Na forum jest o tym dużo napisane... Ale jak już musisz rozpocząć nowy temat to ja Ci powiem Varivas u mnie ostatnio się sprawdza idealnie .... Ale i tak w 90 % używam plecionek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Trabucco T- Force Perch Spinning 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Gamakatsu G-line tez sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Do połowu okoni polecałbym nie za sztywną, powinna mieć swoją ale bez przesady rozciągliwość zwłaszcza gdy łowi się sztywną wklejanką ponieważ okonie maja dość kruche pyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tu masz kilka stron na interesujący Cię temat: http://jerkbait.pl/topic/51552-%C5%BCy%C5%82ka-do-ul-spinningu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Gamakatsu zdecydowanie. G-Line/Top Caster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Browning Cenex 014 dobrze się spisuje .Miękka i trzyma średnice polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja mam fioła na punkcie żyłek (ale tych tańszych, powiedzmy do 30zł) i wypróbowałem już chyba większość modeli występjących w moich sklepach. Nr 1 jest dla mnie Dragon Super Camou. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 STROFT GTM - solidna żyłka, dostępna od lat, przez wielu uznawana za najlepszą - nie zamieniłbym na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 STROFT GTM - solidna żyłka, dostępna od lat, przez wielu uznawana za najlepszą - nie zamieniłbym na inną. No właśnie na mnie wrażenia nie zrobiła ...lepszy był Dragon HM80... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Może kupiłeś starą, zleżałą szpulkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja używam TRABUCCO namalowany Okoń na opakowaniu 0,14a lepsza i droższa SMART 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Stroft GTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Stroft to przegrabiony jest i to chyba każdy.Z testów które gdzieś czytałem wynikało że 0,14 to tak naprawdę 0,16.Z fajnych to Smart, Owner Broad, HM80 nie jest najmiększą żyłką jakiej używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Panowie,co polecacie z żyłek do spinningu pod okonia.DziękiObojętnie jaka byle nie sparciała i srednica mozliwie najciensza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Od lat łowię na plecionki. Trzeba tylko sobie odrobinę rękę wyrobić do holu, coby rybom pysków nadmiernie nie rozrywać. Pewnie zaraz puryści tudzież różni fachowcy - sportowcy mnie zakrzyczą...Co do żyłek: pamiętam że zupełnie fantastyczna była G -line oraz niezły, choć nieco za gruby Stroft. Ale i tak najwięcej łowiliśmy na Mikado za 5 zyli. Po każdym wędkowaniu odcinaliśmy 10 - 20 metrów a co trzecie nawijaliśmy nową szpulkę. Żyłka może kiepskawa ( ale bez przesady ), za to zawsze mieliśmy świeżą i nie steraną.Raz jeden, jedyny nawinąłem czarną, tonącą Trabucco, do metody odległościowej 0,15 i to było to! Rewelacyjna żyłka. Niestety dość kosztowna. A już miałem się nie odzywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Kurde, ile można czytać o "dobrych żyłkach". Tu jest wątek, w którym już chyba wszystko napisano: http://jerkbait.pl/topic/11081-dobra-%C5%BCy%C5%82ka-spinningowa-016/ No chyba że 0,16 zasadniczo różni się od "żyłki na okonia"....? Edytowane 14 Września 2015 przez psd27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dragon HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 kuromasu line soul 4lb - droga, ale dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Mi podpasaowal Dragon HM80. Miałem wcześniej varivasa i zawiodłem sie, moze trafiłem zleżała szpulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Rowniez polecam HMke od Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ja w tym sezonie, zraziłem się do żyłek spinningowych Trabucco i zrobiłem przesiadkę na Dragona HM80. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arspin Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Od początku łowienia okoni stosuję żyłkę dragon millenium okoń. Niedroga,hermetycznie zapakowana i jak dla mnie sprawdza się w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie nie obraźcie się ale to trochę podejrzanie wygląda, że czterech nowych użytkowników w przeciągu godziny rozpływa się nad dragonem. Czyżby aż tak spadała sprzedaż tej marce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi