marchius Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam mam pytanie odnosnie 2 multikow ktory z nich bylby lepszy oraz wytrzymalszy przy gumach i wobach o c.w 7-30g szukalem rozne opinie ale niestety niemoglem nic znalesc http://www.rybi-ogon.pl/Multiplikator-Abu-Garcia-Ambassadeur -Black-Max-p-2947.html http://www.rybi-ogon.pl/Multiplikator-Cormoran-Castingowy-Co rcast-AL-p-1487.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeśli nie musisz mieć koniecznie nówki to w tej cenie spokojnie wybierzesz coś lepszego. Z tych dwóch wybrałbym Abu, bo o Corcascie słyszałem bardzo słabą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 za te pieniadze abu zostaje daleko od dobrego multika abu. a co do cormorana to u znajomego w sklepie esox sciagalem z pÓlek (/edit moja ortografia:))multiki i powiem ci, ze szpula tego cormorana wydaje sie wazyc tone albo 2, a docisk szpuli chodzi naprawde jalowo w porownaniu z cormoranem imperial 5200 jesli chcesz koniecznie cos nowego to rozgladaj sie za cormoranem imperial multicast 5200 albo najzwyklejszy jaxon xtl lub zapytaj @mekamil, on zawsze puszcza na allegro jakies oddskulowe maszynki ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchius Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a jak sie sprawuje jaxon? bo mam pare kolowrotkow jaxona ale zwyklych i nie narzekam a jak jest z multi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 niestety nie polowilem nim, bo zaczalem dosyc ostro od multikow lepszych tzn drozszych, wiec jaxon mnie ominal hehe. konstrukcja jaxona i imperiala 5200 jest podobna, ale jaxon daje rade od 5g i o tym sie slyszy. musisz popytac na forum multiplikatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchius Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ok dziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co do tego ABU to poczytaj sobie opinie na tacklewarehouse.Już w temacie o blue max opisałem jakie opinie ma ten multiplikator u zagranicznych użytkowników.Oto treść postu: Ze względu na cenę i producenta także się zainteresowałem tym multiplikatorem.Zacząłem szukać jakiś opinii użytkowników po internecie. Znalazłem ich trochę na tacklewarehouse , dotyczą one modelu black max jest on trochę lepszy i trochę droższy od blue max , w Polsce o około 20-30zł.Niestety opinie o tym produkcie nie są pochlebne.Ludzie strasznie narzekają na jego jakość.Niektórym na początku działał bardzo dobrze jednak przestawał sprawnie działać po miesiącu użytkowania, prawie każda opinia jest negatywna i w każdej jest mniej więcej to samo: że nie jest wart swojej( i tak niskiej) ceny, do tego jest awaryjny.Fakt,że cena niska, jednak to nie usprawiedliwiało by tego ,że multiplikator(jednak znanej z dobrej jakości produktów firmy ABU) rozlatuje się, czy przestaje dobrze funkcjonować po tak krótkim okresie użytkowania.Chętnie bym posłuchał opinii polskich użytkowników tego multiplikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi